Thursday, 12 April 2012

Terima kasih awak^_^

Assalamualaikum..

Selamat malam semua..tengah buat pe tu?blogwalking ye? hikhik..meh la bace entry saya yang tak seberapa ni..Sebenarnya entry malam ni teristimewa untuk semua pengunjung blog saya sempena sebulan saya berblog..terima kasih sebab sudi jadi follower saya,sudi baca entry saya yang entah ape-ape je lah kan..hikhik..terima kasih juga sudi blogwalking blog saya dan tinggalkan komen-komen yang memang best..suke sangat lah..korang memang terbaik lah(^_^)

Di kesempatan ni juga nak ucap terima kasih pada KAK HARYATI FAIZAL kerana telah menjadi follower saya yang ke-400.Tak jangka pun dalam mase sebulan ni dapat 400 follower..dulu hanya target 100 je follower dalam sebulan.Ape pun syukur dan terima kasih tak terhingga pada anda semua :D

            .:: Memori Terindah ::.
                Klik SINI untuk jenguk blog kak Haryati(^_^)
                 

Okey saya juga nak share segmen-segmen yang saya join di mana segmen ini menarik blogger untuk berkunjung ke blog saya di samping menjadi follower untuk blog saye(^_^)

1)Segmen bloglist April-Mei Bersama Jebat
2)Ben Ashaari Dan Rakan Blogger
3)Segmen Nasz:Jom Kenal Blogger
4)Segmen Blogwalking & Tambah Followers oleh Lisa
5)Segmen Eraz Fadli:Masa Untuk Blogwalking

2 kaki blogger komen:

Haryati::Faizal said...

tq...dear! tak sangka plak ada kejutan ye...hahaha...tq adik pink sebab follow akak dulu tau!

Haryati::Faizal said...

sebagai tanda ucapan terima kasih kembali jom ke entri akak http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/04/terkejut-terima-kasih.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com