Thursday, 26 April 2012

"SEGMEN NASZ : FOLLOW DAN COMMENT"

Segmen ketiga nak join segmen Nasz..Kalau Nasz wat segmen mesti nak join sebab segmen beliau banyak membantu dan sangat-sangatlah mudah..korang nak joi moh tekan SINI..
     

        

Segmen ni di buka sampai 11 malam ini sahaja okey..apa lagi pakat lah join ramai-ramai..sempat lagi(^_^)
Meh-meh kita vote beliau di sini NASZ.Actually kita dah vote Nasz semalam dah..hikhik..best of luck ye Nasz..


14 kaki blogger komen:

NasZ said...

thanx sudi join segmen saya ni.

+kasih+ said...

hohoho... camat mlm semoga saya berjaya menjadi tukang komen no 2...

tinggal jejak... ;p

NasZ said...

list untuk blogwalking dah sedia untuk diblogwalking sambil follow dan comment. sila2lah terjah link kat bawah:

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/blogwalking-sambil-follow-dan-comment.html

terima kasih sekali lagi kerana sudi join segmen saya ni. hehehe.

AyueJean said...

Follow dan komen cni dri segmen same....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

syafiqah yassin said...

budak ney dtg dari segmen yg sama .

done follow sini :)

http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

anna said...

ana datang dan follow..
dari segmen yg sama :)
http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/04/segmen-naszfollow-and-comment_26.html

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,peace :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

Ieqa Halim said...

Hai ! Ieqa singgah blog dari segmen yang sama . maaf terlambat . Kalau sudi singgah lah blog ieqa yang serabai tu .

http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Done following your cutest blog ;)

Linda Wahed said...

hye awak..
jalan2 cari kawan ^_^
http://www.lindaannur2008.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Sh Hily said...

salam sggh dr segmen yg sm..slm prkenalan..lama da follow cnie..=)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Michelle Hopell said...

woit2 ..

datang membalas kunjungan :D

Eera Shera said...

salam kenal. thx ye singgah blog sy. folo cni jugak ;)

Rahmah Ram Ram said...

singgah sini dari segmen yang sama salam kenal..terima kasih sudi singgah ye :))

Fazi Isma said...

dh singgah sini balik n dh follow =)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com