Sunday, 8 April 2012

"SEGMEN NASZ : PROMOSI BLOG"

Assalamualaikum,,

selamat tengah malam semua^_^tengah bllogwalking eh?hikhik..Ape kata kite join segmen oleh saudara Nasz nak?jom-jom..bole promosi kan belog kite taw..nak tau lebih lanjut awak-awak semua klik SINI ye..

                                 MOHD NASER.com

Okey disini saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih  pada awak-awak semua yang sudi jengah belog saya di samping bantu saya promosi belog sy yang serba kekurangan ini..bersama-sama lah kite mengeratkan silaturahim sesama insan dan yang paling penting sharing is caring.berkongsilah segala pengalaman berblog anda dengan saya yg baru nak merangkak-rangkak nk berblog ni..Akhir kata,terima kasih sahabat blogger yang bantu mempromosi blog ini^_^

23 kaki blogger komen:

NasZ said...

thanx sudi join.

Pecinta pink^^ said...

same2- nasz:)

aina miswan said...

jalan2 n follow sini. visit n follow mine jom =)

lyana kamal said...

Dah follow sini tapi takthu bile ;D
jemput sini http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

Pecinta pink^^ said...

hikhik..mlyana n yana nan kite bw blog awk ye:)

NasZ said...

senarai group dah kuar. bleh mula promosi blog dalam group masing2. hehehe.

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/maka-bermulalah-promosi-blog.html

sukagelak said...

Hai.. SukaGelak promote blog awak harini.. Jom singgah :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/jom-promosi-blog-kawan-kawan-day-1.html

keli menari said...

done follow !
saya promote awak kat sini !
http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/promosi-blog.html

Mujuza Collections said...

follow n bw sini :)

Masz Sidek said...

BW dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

LoveJean said...

dtg dri segmen sama....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/time-untuk-promosi-blog-dari-segmen-abg.html

icumm said...

icumm dah BW sini...sila la dtg blog icumm..dah promote blog kamu...sila tgk..minta maaf kalu cara mmpromosi blog kamu tidak disenangi ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/promote-promosi-blog-kengkawan.html

MawardiYunus said...

singgah dr segmen yg sama :)

Pecinta pink^^ said...

terima kaseh awk-awk semua..hepi bw^^

Riz Kim said...

sggh sini dr segmen sama...promosi blog sni..http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/04/masa-untuk-promosi.html

Cik Adieb said...

Dari segmen yg sama,peace :D

lyana kamal said...

tag
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/group-promosi-blog-by-nasz.html

rAIHan said...

promote blog awak.

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/promosi-geng-blog.html

farhanamasdo said...

segmen sama . follow here . jom datang sini
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

Miera MasTriXia said...

hye..miera follow sini.. jemput ke blog dan jadi follower k.. :))

http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/bermulalah-sesi-promosi-blog.html

Nur Fazrina Hadi said...

Haii BW sini :) jom2 kite promosi blog heheh

http://sayabudakcinonettt.blogspot.com/2012/04/segmen-nazs-promosi-blog.html

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking dari segmen segmen-nasz-promosi-blog..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

Be Ownself Beautiful Products said...

Bagi sesiapa yang berminat untuk menjaga kecantikan kulit dan menjaga bentuk badan agar lebih cantik..boleh la tgok2 kt blog saye

http://perfumebranded2906.blogspot.com/

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com