Wednesday, 4 April 2012

Cuti datang lagi^^

Assalamualaikum..selamat malam awak,awak,awak dan awak semualah..hikhik..malam ni terlebiy rajin nak post entry sebab hati dah bunga-bunga cinta sebab apa nak tau..jeng jeng jeng..sebab cuti semester da mula,,yeaahhhhhhhhh...suke suke suke^_^ almaklum kite blaja kat ujung peta Malaysia..balik pun jarang..tunggu cuti je..tu pun cuti alahai seminggu,,tapi bersyukur lah kan dari takde(ayat orang pasrah)hikhik,

Okey back to the point,cewahhh kuar da speakin london sikit ..jadilah kan nak cantik kan ayat ..hehehe,,Bila nak cuti ni da tak ingat ape dah,ape orang cakap badan je kat tempat asal..tapi hati da kt umah kan..blik umah nati ..bole la makan masakan ibu..tu yang penting..yelah kan hari-hari makan bungkus..nak masak tak di benarkan..sampai dah boleh hafal menu Pakcik yang jual nasik tu..hehehe.. Tambah lagi balik umah ni bole lah meneruskan keje-keje jahat nak menyakat adik-adik..hahahaha..bukan selalu nak kacau adik-adik kan..

Tadi kan pergi pasar malam Chaglun name glamur PMC..market tak?hahhaa..dulu mase mule-mule orang sebut   blur je kite ingat kan apelah kan..time tu sem 1 budak lagi ape pun tak tau..skang sebut je semua hujung jari telunjuk ni mesti tau(yelah sangat kan) padahal changlun pun tak abes jelajah lagi..hikhik..Aih,jauh dah tersasar sampai ke mane pun tak tau..padahal nak cakap tadi pegi pasar malam carik buah tangan nak bwak balik umah..yang pasti nak tunjuk korang gambar kuih ni..wajib beli tiap kali cuti sebab my mum suke sangat kuih ni tau..name nye kuih jenderam(betul tak ejaan ni) kalo salah ampun ye..mesti ada yang penah makan kan,,hikhik..



                   inilah kuih yang saya maksudkan^^

Okeylah..saya nak mengemas barang-barang yag patut di bawa pulang^_^thanx pada yang sudi membaca..

5 kaki blogger komen:

Cik Adieb said...

Best nya cuti :D

Pecinta pink^^ said...

heheh,,mesti la..adib x cuti?heheh

Pecinta pink^^ said...

heheh,,mesti la..adib x cuti?heheh

Pecinta pink^^ said...

heheh,,mesti la..adib x cuti?heheh

abiwan said...

goreng balik ker?.. hehehe,,, bru nak tengok resipi nye..

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com