Tuesday, 3 April 2012

Di kala hujan turun^^

Assalamualaikum,,

Selamat petang semua..sedang laku kan ape kah anda semua?makan cekodok?ubi rebus?goreng pisang? cek mek molek? hikhik..almaklum di bumi Sintok kini hujan turun dengan lebatnya.makanan seperti itulah sedap di makan di kala hujan turun dan membuat kan hati saya gundah gulana di saat ini..dikala hujan kenyataan ini sangat-sangat lah sinonim 'KALAU HUJAN MESTI CEPAT LAPAR' errr apakah hanya saya yang beranggapan begini?oh tidak,sebenarnya bukan nak tunggu hujan je lapar tapi dah lame tak makan makanan-makanan ini .

                                     
                        
                                   cekodok    



                        
                                  goreng pisang

         
                       
                              cek mek molek


                       
                               ubi rebus

Errrr,tak dapat makan dapat tengok gambar jadilah kn :( ehehehe..



7 kaki blogger komen:

nyna amani said...

Kite baru lepas makan semua tu.. jangan jeles.. Hehe

Yayah Nasake said...

maaf... first first datang dah nak mengomen...

maaf...nak kritik sikit... blog kakak terlalu lambat dan berat untuk d loading

minta maaf

i follow you :)

Pecinta pink^^ said...

Nyna,,err,,jeles2..makan x ajak eh..hikhik.. Yaya maseh atas kritikan .mybe line lmbap kot jadik loading pun lmbap(ayat nk sedapkan aty)hehehe.bru blaja nerblog dik^^

eLLa n aLia said...

jeles3x... sedapnye bila makan panas2... lama tak makan..

ct jue said...

lapar pula mlm2 ni tengok entri ni...

follow me ^__^
http://ct-jue.blogspot.com/

Pecinta pink^^ said...

Ella kn sedap sngat,,aih bile la dpt mkn pekena nan air kopi panas2^^
Jue,,masak la pastu kasi kite,,hikhik..maseh dtg blog kite:)

NeRBidaYu said...

waa..sedap..rindu kg..:(

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com