Saturday, 7 April 2012

Segmen Blogwalking dan Review

Saya join segmen lagi..hikhik..mood bersegmen je,,kali ni join segmen oleh cik manis Miss Z..syarat sangat mudah,kalau nak tau lebiih lanjut klik SINI okey^_^

                
Jemput semua yang sedang bace entry ni join ye..hikhik...

18 kaki blogger komen:

MISS Z BERCELOTEH said...

Makasi sudi join
ini senarai peserta yg join^^

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-yang-join.html..

Komen miss z ttg blog ne...blog ne dah ok dah..loading pun cepat je ^^ hehehe

Pecinta pink^^ said...

same2..hikhik^^

shadhira said...

drop sini.. blog ni oke dah ase.. merahnya tulisan dia.. hihi

Cik Angah Humaira said...

simple.. :) happy blogging...

Juhainie said...

haiiii...dtg untuk mengomen..ahhaa..jokes. blog cantik tp xtau nape loading kena refresh td.hihi.

Pecinta pink^^ said...

hehe,,maseh yg memberi komen,,kite trima nan aty terbuka,,hikhi^_^

Nor Nadiah said...

blog dah ok dan kemas sgt..cuma salji yg dok turun2 tu je mengganggu sikit..:)



salam, kenal,Happy Blogging dan datang dari Segmen : Blogwalking dan Review

http://butiknornadiah.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

ikaa said...

sidebar yg agak pjg better wt scroll box..supaya xslow nk bkk..yg pyung turun2 mmg cntik..tp dia mghalang background tuk paparan cepat :)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

dtg dr segmen yg sama

komen blog awk
color blog yg sweet
loading pon cepat

Jiwaku... said...

salam..
dtg nk mengomen.. hehe.. blog nice..de payung2 mcm akak bunga2.. hehe.

cume sidebar tu lebar bsar sgt..
font mgkin wat kecik skit lebih better kot..

salam perkenalan from.

http://farachew.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

Miera MasTriXia said...

hye..miera done follow sini.. cantik laa blog! jemput ke blog dan jadi follower kalu blom k.. :))

http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-miss-z.html

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

Pecinta pink^^ said...

terima kasih semua yg memberi komen:D ehehe..sempoi je

Fir Marlyn said...

singgah sini dari segmen yg sama n done follow.
salam perkenalan :)

Yuyu Ashari said...

blog dah ok dah. comel. :)

Ieyra Amira said...

singgah sini..dari segmen yg sama...blog cantik..pink..suke3..hehe...:)))

KESAH D!AR!Kツ said...

datang melawat sini..
thanks sudi singgah blog saya..
done follow u back.. :)

Nur Ayeen said...

nice blog,tapi elok kalau tulisan kat blog ni kaler terang kay..

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com