Sunday, 1 April 2012

Saya gila bola!!

Assalamualaikum,,

Selamat malam semua,..sedang blogwalking kah anda-anda semua..harap-harap adalah sorang dua blogwalking belog usang saya ni dan baca entry tunggang terbalik saya ni..hikhikhik..Malam ni topik sudah tentu BOLA..kenape bola?sebab saya nak bagi tahu rakyat-rakyat jelata blogger yang saya gila bola dan sanggup tongkat mata guna jari sebab nak tengok bola,sanggup besila atas lantai sebab nak tengok bola dan sanggup mengeluarkan suara yg lunak ini untuk menjerit-jerit menyokong team bola mengalahkan orang laki.bila da jerit-jerit tu tak hengat dunia dah..tak pandang kiri kanan depan belakang,atas bawah dah,,hahahaha

Teringat dolu-dolu time game MALAYSIA vs INDONESIA mase sukan SEA tahun lepas..usah kata lah time tu dramatik giler lah kan..suara sampai takde sebab stress tengok perlawanan tu..dah macam awak pulak yang tendang bola tu kan.nak stress bagai.jerit marah-marah tak tentu pasal dah macam coach pun ada duk arah-arah walhal mereka bukan dengar pun.tapi tulah kenyataan nye,,hehehek..dan paling superb sekali time last sepakan oleh encik Badrul Bakhtiar wira kite tu kami geng-geng gila bola menjerit bergegar blok hostel kami..hahaha..siap kena sound lagi dengan mereka-mereka yang tak minat bola..tapi kami tak heran pun kan dalam jiwa ni da ada bola-bola cinta...kikiki..So,nak cakap kat sini saya memang peminat setia bola sepak Malaysia..Selamanya Harimau Malaya...aummmmmmmmmmmmmmm..dan kalau EPL sudah tentu la CHELSEA CHELSEA...Hikhik


                   
                       Malaysia time menang Sea games
                                                   
                       
                       Selamanya Harimau Malaya^^

                 
                               Chelsea Chelsea Chelsea

P/S:Tahniah skuad Harimau Muda Menang 2-1 lawan Singapore Armed Forces tadi^^
       Selamanya Harimau Malaya.........

5 kaki blogger komen:

WuMing said...

WuMing suka main futsal... tapi tak suka tengok orang lain main..

Pecinta pink^^ said...

wuming,,err,,mcm tu plak,,hikhik

Shazwan Azizan - wanblur said...

sighha dr segmen sharfynraz.. hehehe.. layan bola juga ka??

Pecinta pink^^ said...

Shazwan,,of coz la kte layan..ehehehe..maseh dtg belog sy okey^^

Nur Danisha said...

smg harimau malaya terus maju..
slm singgh kembali

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com