Wednesday, 11 April 2012

Saya suke Dragon Ball^^

Assalamualaikum..

Kali ni post entry pulak ,nanti kite sambung bersegmen lagi okey..hikhik^_^hari ni tetiba teringat memori masa kanak-kanak dulu..saya ni bukan jenis yang minat tengok kartun bagai macam kanak-kanak lain..saya lebih suke membaca buku cerita saat-saat orang tengok kartun..Tapi,bukan bermaksud saya tak tengok langsung lah kan.saya tengok jugalah sikit-sikit..saya paling minat dulu tengok Dragon Ball..rasenye semua orang time kanak-kanak dulu minat kot cite ni..time cite tu tak silap saya darjah 5..mesti tak miss tengok cerita tu..almaklum minat sangat dengan goku..hikhik..

                       

                                 
Dan kalau da name nye gurl kan mesti minat tengok sailor moon walaupun tak lah seminat Dragon ball tapi tetap tengok kan..hee^_^

                         

Dulu time kanak-kanak minat cerita kartun ni gak ..Usop Sontorian..lawak tengok ragam usop tu..kikiki..

                          

Okey nanti sambung lagi lah..nak pergi menjamu selera  kejap..jom-jom sekali..ehehe..peace(^_^)

                                         

4 kaki blogger komen:

ANISA said...

suka jgk dragon ball...especially bila goku bertukar jd super saiya..

Cik Adieb said...

Best tengok kartun2 tu tym kecik2 :D

Noor Syahmina said...

sye suke tgk cite naruto...^_^

Pecinta pink^^ said...

Anisa n cik Adieb kite geng hihik:P Syahmina,ala minat la Dragon ball gak..ehehe

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com