Saturday, 14 April 2012

Senarai Peserta Segmen:Blogwalking & Saya nak masuk bloglist promosi blog (^_^)

Assalamualaikum semua..

Selamat malam semua baru sempat nak update entry sebab hari ni saya menghadapi perjalanan pulang dari Kuala Lumpur ke Bumi Sintok dan alhamdulillah pukul 6 petang tadi selamat sampai bilik di Kachi Hill..ala-ala Fraser Hill gitu hostel saya..hahaha..tipu je..

Okeylah tak nak bebel panjang-panjang..saya nak senaraikan peserta yang join segmen pertama dari saya:

Bloglist Promosi blog(16 April-22 April)
1)Yumida
2)Adibah Amalina
3)MiraMaliks
4)ALeeya Nabilah
5)An-Nisa Najihah
6)Cik Eyla Dilla
7)Michelle
8)Cik Violet
9)Bonde
10)Florist
11)Raihan
12)Nani Mcd
13)Yuyu Ashari
14)Yayah
15)Vidalsisah

Bloglist Promosi Blog(23 April-29 April)
1)E'raz Fadli
2)Fatin Shahira
3)Nur Fazrina Hadi
4)Ain Nadhirah
5)Reyna
6)Aku Punye Cerita
7)Suehada
8)Ieyra Amira
9)Hidayah
10)Steffany
11)Rena Puteh
12)Kekasih Saga
13)Ameera
14)Zamani
15)Mas Ayu

Bloglist Promosi Blog(30 April- 6 Mei)
1)Haryati Faizal
2)Ez-1
3)Nadiah Idris
4)Jebat
5)Syaz
6)Lisa Amstrong
7)Fatin Rosli
8)Ziera
9)Hunny
10)Amirul
11)Kak Yatt
12)Icumm
13)Iena eliena
14)Myzatul Farahin
15)Kesah Diariku


Bloglist promosi blog(7 Mei-13 Mei)
1)Aisyah Humaira
2)Siti Rohaida
3)Ayu Jean
4)Nur Shuhada
5)Anim
6)Mirra Nadhira
7)Kaka
8)Rochelle
9)Sha
10)Busyra
11)Sheila
12)Nurmujahidah
13)Mummy Wanna Be
14)Nur Shahira
15)Eyfa Najibrz

Bloglist Promosi blog(14 Mei-20 Mei)
1)Atika
2)Nurul Ain Syaahidah
3)Nik Nur Fatihah
4)Miss Banu
5)Amal
6)Aqua Gugurl
7)Julia
8)Syaidatul
9)Lovely
10)Dhia
11)Atiey

Setakat ni dah ada 70 orang join..terima kasih korang support segmen ni..walaupun saya baru lagi dalam dunia blog(^_^)..So.kawan-kawan yang join ape lagi start gear.Mulakan blogwalking anda..hee..peace (^_^)

Pada yang nak join juga boleh klik SEGMEN:BLOGWALKING & SAYA NAK MASUK PROMOSI BLOG .Tarikh tutup penyertaan lambat lagi..So.pada yang nak join boleh lagi..hikhik..



20 kaki blogger komen:

Zaidalifah Hussin said...

bonde join...

follow:

http://kumahuitu.blogspot com

Florist said...

thanks :D I'm Florist

Yuyu Ashari said...

tengs sis. :)

Ieyra Amira said...

thanks :)))

myraRaraa said...

hehe tengs :D

Amirul Afika said...

tak sabar nak tunggu promote date.

Iena Eliena said...

tq:)

Fatin Shahira said...

thanks :)

Syaz said...

wahhhh...dh listed dh...thank u...:)

aisyah humaira' said...

jom mulakan serangan blogwalking! :D

Siti Rohaida said...

thanks...

Busyra Takiyudin said...

tengss.. :)

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

thankz akq ! :DD

Mummy Wanna Be said...

tanks darling~

Pecinta pink^^ said...

hepi bw semua:D

KESAH D!AR!Kツ said...

thanks tuan tanah (^_^)

Pecinta pink^^ said...

hee..same-same :) bw selalu..

AyueJean said...

huisshhhhh.... penat dh jln nih.....
hehehehe....

ain vanilla said...

terima kasih . saya tersenarai .

۩PinkyLady687۩ said...

thanx :-)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com