Monday, 30 April 2012

Segmen : Miss Z Cari Blogger

Segmen ketiga nak join segmen oleh Miss Z..Comey la banner segmen ni..hehehe

           miss Z berceloteh
                          Tekan SINI kalau nak join okey(^_^)

Miss Z suruh komen okey tak segmen ni?
For sure lah okey miss Z..saya ni suke join segmen..selagi ada kita join..hikhik..lagi-lagi segmen Miss Z senang memang lah okey sangat-sangat..5 star..hehe..peace

   

10 kaki blogger komen:

MISS Z BERCELOTEH said...

TQ sbb join segmen miss z.,jom kenal dgn blogger lain lak

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

Amalina said...

ama singgah dari segmen yg sama ..
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/segmen-miss-z-cari-blogger.html

namakusuzy said...

cik pinky..follow suzy yer..tq jenguk blog suzy.. >_<

Michelle Hopell said...

hiarkkkk
terjah sini membalas kunjungan hehe xD

michelle masih belum BW nih
bz sikit :D

✿ Nani ツღ said...

Nani dtg blog awak pulak..

eh awak ni student UUM ea ? bestnya...teringin nk belajar kat sana....hmmm

[kotakhati] said...

assalamualaikum..
membalas kunjungan kamu ^_^
salam kenal..

Syukri Mohtar said...

singgah dan follow =)

Mrs.BuduBilis said...

salam kenal kalau belum berkenalan lg.. saya datang dari segmen yang sama nak wb.

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

Piweet said...

salam perkenalan....dtg dr segmen yg sama....follow awk jgak...follow saya balik k...hehehe
Jom lawat blog saya:
http://piweeteacher.blogspot.com/

Nur-Azam Shahdan said...

salam Pencinta Pink :) Kunjungan Balas Rasmi dari saya ahaha

latest entry: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/anda-suka-benda-comel-introducing.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com