Thursday, 5 April 2012

Home sweet home^^

Assalamualaikum semua..

selamat malam^^tengah watpe tu?mai la singgah belog kite jap.bace-bace entry kite meh,.hikhik.hari ni lambat nak mengupdate belog.sebab mengharungi pejalanan pulang dari bumi Sintok ke Kuala Lumpur selama lebiy kurang 9 jam campur tolak darab bahagi dengan kesesakan jlan di KL.Akhirnye 6.30 petang saya selamat sampai di rumah,penat usah kata la.penat ya amat..sampai-sampai da kena buli nan adik-adik..sedih-sedih..hahhaha.mereka suruh saya masak..aih,awak da la penat kan,nak tak nak kite masak jugak la..nak tau saya masak ape?masak sardin ala-ala pink..hahhaha..gurau jer..masak cili api sardin ..err,ingat nak tunjuk gambar hasil masakan ala kadar saya tapi di batalkan sebab belum sempat nak snap gambar sudah abes.di situ bole nampak saya masak sedap kan..oh,tidak..perasaan je saya,,,heheheh

Ape pun nak ucap terima kasih tak terhingga pada awak,awk,awak dan awak semualah yang sudi berkunjung ke belog saya..pada yang dah follow saya pun terima kasih sangat-sangat..nanti ad mase saya blogwalking belog awak-awk semua ye^_^bile da kat umah ni aktiviti blogwalking akan di kurangkan..hikhik.sebab ape?time ni la nak luang kan mase nan family.hang out nan kawan-kawan^^tapi.insyaallah bile da back to sintok blogwalking everyday,every time,every second..hikhik..

                                                     
                                                      


2 kaki blogger komen:

ct jue said...

hahahaha...comel la sardin masak pink..pencinta pink !

Pecinta pink^^ said...

hehehe..pink2 selalu:D

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com