Monday, 16 April 2012

Mimpi jadi kenyataan(^_^)

Assalamualaikum semua..

Malam ni nak bercerita pasal mimpi saya yang telah menjadi nyata..sudah tentu dan tiada lain lagi melainkan Hari ni akhirnye saya bertemu idola saya kawan-kawan iaitu Tun Dr Mahathir Mohamad..suke suke suke sangat-sangat taw.indah nye rasa hari ni bagai dunia ini saya yang punye,,hikhik

Tapi kan-kan yang sedih nye pulak tadi duduk kat dewan alahai blakang sekali..dewan penuh sesak.kat situ dah nampak betapa semua orang menunggu kehadiran beliau..tapi takpe yang penting satu dewan dengan Tun.hehehe..Rasa nak gosok mata ni dua tiga kali sebab ketidakpercayaan melihat Tun Dr Mahathir berucap secara live di depan mata..memang awesome la Tun berucap,cool je beliau berucap.Rasa tak jemu mendengar beliau berucap.

Beribu kali sayang jugak sebab tak dapat ambil gambar beliau disebabkan kesengalan telefon bimbit cap ayam saya..hahaha..die buat hal,tak boleh zoom..sakit hati ni kawan-kawan usah kata la..hukhuk..tadi mase Tun kuar dewan pelajar-pelajar duk serbu nak bersalam dengan Tun dan saya dengan bangganya nak bersalam dan snap pic Tun gune fon cap ayam saya konon nye lah..alahai,tak dapat jugak..ni semua gara-gara keganasan mereka-mereka menolak saya hingga saya hampir terjatuh..aduhai,sakit betul jiwa saya saat itu,,hahaha..tapi tak pe yang penting kan kawan-kawan saya rase bangga sangat dapat melihat Tun secara langsung di hadapan saya(^_^)lalalalala...
               
           
                Snap dari atas dewan(Tak Clear)


          
                Jadilah dari takde(ayat orang sedih)

         
           Korang wat-wat nampak je tau yang dalam bulatan tu Tun M


Terima Kasih yang sudi Bace(^_^)
            
              
             

7 kaki blogger komen:

Tatang Tajudin Ibnu Supyan said...

Selamat... satu Mimpi sudah menjadi nyata. Alhamdulillaah..

Fahz said...

bestnya dpt lihat Tun dr dekat.Fahz amat2 mengkagumi Tun sejak dari pemerintahan beliau.Sentiasa cool dlm menangani segala masalah.

Aboy93 said...

WoW!!! Sy tak pernah jumpa beliau pun... ;)

Tapi datuk seri najib pernah la jumpe.. :)

Emma said...

Thanks sudi join segmen emma. Emma dah start promote blog !! keep update with my blog okay =)

shark said...

bertuah dh tu dapt tgk Tun..
shark las jumpa dia dlm 2 thn lepas..
Tun mmg Terbaek:)

Cik Yeanna said...

Wah! Bestnye awak dapat jumpa Tun..

Saya pun nak jumpa juga~!^^

Pecinta pink^^ said...

THANX SEMUA YG KOMEN..HARI YANG BAKAL TERUKIR DI MEMORI SAYA SELALU:D

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com