Sunday, 15 April 2012

Tak Sabar menanti esok(^_^)

Assalamualaikum semua..

Selamat malam semua..tengah buat pe tuh?blogwalking eh?meh la singgah-singgah bace entry saya ni..hikhik..
Tak sabar menanti esok?korang agak-agak pe eh?saya betul-betul tak sabar menanti esok ni..im excited for tomorrow you all..kan kan dah kuar speakin london i..hahaha..dah-dah jangan nak merapu ikan kerapu kat sini eh cik pecinta pink..hahaha..

Actually korang nak tau tak esok kan my idol iaitu Tun Dr Mahathir Mohamad nak datang Sintok you all sempena Hari Pengasasan UUM yang ke-28..wah-wah sudah tentulah excited sangat-sangat kan..daripada malas nak join terus rajin lain macam nak join bile dengar Tun Mahathir nak datang..hikhikhik..dapat lah tengok Tun Dr Mahathir secara live esok ..betul-betul tak sabar ni kawn-kawan.

Rase macam kebetulan pulak baru je 3-4 hari lepas menjelajah blog beliau dan wat entry tentang beliau kat MY IDOL:TUN DR MAHATHIR MOHAMAD..Tup-tup esok dapat jumpe beliau..Even dari jauh dapat tengok pun tak kisah lah daripada tak de kan janji hajat di hati ni termakbul sebab dolu-dolu lagi selalu impikan nak bertemu Tun Dr Mahathir..Almaklum lah beliau kan pemimpin tersohor negara(^_^)

Okeylah kawan-kawan saya nak beradu lena-lena.Esok pagi seawal pagi bersiap sedia menuju Dewan MAS berjumpa idola saya,,,hikhik..tata titi tutu..(kanak-kanak girang)

                        


       

3 kaki blogger komen:

Eein Azryn said...

waaa. untung la.. ^^

sis92 said...

nak ikot nak ikot :D

steffany daph said...

wah, jadi rajin bila ada idol dtg :D hehe.

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com