Friday, 13 April 2012

''Segmen:Blogwalking & Saya nak masuk Bloglist Promosi Blog"

Assalamualaikum semua..

Malam ni tiba-tiba rasa nak buat segmen pulak.Nak merasa buat segmen..hikhik..Segmen simple je kawan-kawan..Saya nak buat segmen iaitu SEGMEN:BLOGWALKING & SAYA NAK MASUK BLOGLIST PROMOSI BLOG.

Sebab utama buat segmen sudah tentulah nak mencari bloglist bagi promosi blog..Bloglist promosi blog akan bertukar setiap minggu iaitu setiap Hari Isnin.So,anda yang join saya akan masuk kan anda dalam bloglist promosi blog selama seminggu.Setiap minggu ada 15 Blog yang akan tersenarai dalam bloglist promosi blog..Jangan risau pada yang join semua akan di senaraikan di bloglist promosi blog selama 1minggu..Disamping itu,anda semua dapat blogwalking menambah kenalan(^_^)

Syarat penyertaan:

1)Buat entry yang bertajuk 'SEGMEN:BLOGWALKING & SAYA NAK MASUK BLOGLIST PROMOSI BLOG'
2)Letak Header Blog saya di entry penyertaan anda.
   
        Pecinta Pink^^

3)Nak follow blog saya atau tidak tiada paksaan(^_^)
4)Link kan entry penyertaan anda di komen entry ini ye..
5)Tarikh tutup:akan di umum kan bila tiba masa nye..

Harap-harap adalah yang join walaupun tak ramai kan..ehehehe
Terima kasih semua(^_^)



92 kaki blogger komen:

Yumida said...

Join:

http://umikasum.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Adibah Amalina said...

Join ! ^_^

http://amalinaadibah.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

myraRaraa said...

join :)

http://miramaliks.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Aleeya Nabilah said...

hye hye . saya join segmen ni :)

http://aleeyanabilah.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Cik Icha Mnz said...

join..!!..

http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

cik eyla dtg join yer..

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

cik eyla dtg join yer..

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

cik eyla dtg join yer..

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

cik eyla dtg join yer..

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Michelle Hopell said...

haloo
saya join

damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

cik violet said...

hai2..cv join :)

http://farhah88.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html#links

TURUT SERTA...

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html#links

Florist said...

http://sonatakey.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html


zura dah join,jemput la follow dan comment ya.. thank you :)

rAIHan said...

Join!!

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

n|mcd said...

joined !

http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Yuyu Ashari said...

join ! :)

http://anakashari.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Yayah Nasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

Yayah Nasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

vidalsisah said...

Akma syg akak dah join.

http://vidalsisah-vidalsisah.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

Mr. E'raz Fadli said...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Fatin Shahira said...

http://fatin115shahira.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

join sini :D

Nur Fazrina Hadi said...

haii akak pink :D

kite join segmen akak tau hehhe :)

http://sayabudakcinonettt.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Nurain Nadhirah said...

http://ainnadhirah-aien.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

join!!
jom terjah blog saya!!
^^

reyna said...

http://reynabali.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

joined

AkuPunyeCerite said...

sha join :)
http://akupunyecerite-mylittlestory.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Suehada said...

http://suehada-vanillacoklat.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Ieyra Amira said...

Join sekali :)))

http://ieyra-amira.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

hidayah said...

nak join jugakk

http://rainingofmylife.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

steffany daph said...

hey u.. sya dtg. :D thanks invite.

nah

http://steffanylife.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

renaPuteh said...

nak join :)

http://yqarenaputeh.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

eLLa n aLia said...

keep it up dear.. =)

love saga said...

nak join.

http://kekasihsaga.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

NURUL AMEERA said...

awak..kite nak join jugak :)
http://ameera2793.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk-blog.html

NURUL AMEERA said...

awak...kite nak jin jugak :)
http://ameera2793.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk-blog.html

Zamani said...

Zam join pagi2 buta ni :p

http://zamani84.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

PENCERITAANNYA TERHADAP DIRINYA said...

join jgk awok..

http://chokelatstrawberry.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Haryati::Faizal said...

salam akma...akak join tau!
http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

Ez-1 said...

Assalamualaikum~

Join segmen ni gak..TQ yer...jom jenguk Mind of Mine.. TQ

http://thefreehuman88.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

Nadiah Idris said...

Nak join jugak ! ^^ http://flyingintonadyaworld.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

Mohd Billy said...

salam ziarah salam kenal semua..jebat join segmen ni

http://akusijebat.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Syaz said...

Nak join!

http://ini-blog-anas.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

..:D

Lisa Amstrong said...

LISA JE JOINN

http://lisathemell.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Wawa Rosli said...

Tin2 join gak..huhu!!

http://wawarosli.blogspot.com/2012/04/jom-join-segmen-blogwalking-saya-nak.html

Wawa Rosli said...

tin2 join gak!!
http://wawarosli.blogspot.com/2012/04/jom-join-segmen-blogwalking-saya-nak.html

ZieRa said...

ZIERA JOIN..

http://zierabunny.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Hunny said...

I'm in...


http://akuhunny.blogspot.com/2012/04/blogwalking-saya-nak-masuk-bloglist.html

Amirul Afika said...
This comment has been removed by the author.
Kak Yatt said...

Salam... Saya jin jugak yerr... (^_^) Datanglah melawat ke blog saya dan follow kalau sudi... (^_^)

http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

Kak Yatt said...

Join segmen ni jugak... (^_^)

http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-jalan-jalan-membaca-blog.html

icumm said...

Icumm join jgk..dgn dah lma follow blog ni ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Iena Eliena said...

follow + join :)

http://www.ienaeliena.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Myzatul FarahinSatimin said...

hye CIK PINKY... hehe.. cik Mai nak join jugak..

http://myzatulfarahin.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

student uum jugak ye? me too!

KESAH D!AR!Kツ said...

join

http://kesahdiariku.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

aisyah humaira' said...

join !

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Siti Rohaida said...

http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

join sini jugak...

AyueJean said...

Join..... Jom blogwalking blog saya... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

Nur shuhada said...

hai..saya join !!!!

http://shud91.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

anim said...

salam.. saya dah join :)

http://lurveanim.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

anim said...

salam.. saya dah join.. :)

http://lurveanim.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

saya join !
http://beautyshinju.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

kaka said...

kaka join jugak. harap-harap masih boleh diterima :)

http://violetgurl-eka.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

RochelMayMei said...

http://rochellesecret.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

SAYA JOIN!!

Nurul Atika said...
This comment has been removed by the author.
sHa said...

dah join n follow....yahhoooo

http://lovelyshagy.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

sHa said...

dah join n follow....yahhoooo

http://lovelyshagy.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Busyra Takiyudin said...

sy join,

http://busyratakiyudin.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

dah lama follow awk .. :)

ChintaQue Qarnila said...

follow balik ye... http://qarnilastories.blogspot.com/

thanks awak :)

nurmujahidah said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Mummy Wanna Be said...

salam darling,
mummy chenta join this segmen~

http://mummywannabe-myttcjourney.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

NURSHAHIRA SAIDATUL HASNA said...

sy join!!!!

http://iera-emilly.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Chenta Eyfa Najibrz said...

Asalamkm Pecinta Pink..Sye pon da folo & join segmen ni gak

http://tieffa19.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Youngminnie Atika said...

saye join tau :)

http://lifemusickpop.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

ain vanilla said...

saya mau join

http://aenvanilla.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

۩PinkyLady687۩ said...

hai..join sgmen ni..

http://pinkylady687.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Miss BaNu said...

joinnnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

amal said...

Joined and done follow !


http://applehijaulife.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

aquagugurl said...

joint jugak..

http://chintahati81.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk_6279.html

juliakamaludin said...

yeayyy..kte join awak.

http://jujuebloem.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

saidatul aisyah xD said...

hii awesome ,
saye join segmen awak . :)

http://lemasrimas.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

anakpakshaikh said...

nak join juga.

http://anakpakshaikh.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

nUr iLy AnA said...

http://dhia-wardah.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.hmtl

nUr iLy AnA said...

nak join gak...

http://dhia-wardah.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.hmtl

nUr iLy AnA said...

nak join...

http://dhia-wardah.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.hmtl

Atiey-Demok said...

kita nk jgak..
http://atiey-demok.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Atiey-Demok said...

nk jgk bolehh..
http://atiey-demok.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Waniwisy said...

http://waniwisy.blogspot.com/2012/06/3-segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

.:MrS cHerRy:. said...

hye..salam..ema nk join gak..

http://emadecherryland.blogspot.com/2012/07/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

adam faiz said...

saya join ye!]
http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2012/09/segmenblogwalking-nak-masuk-bloglist.html

myscarfsmarkets Mia Hana said...

i dah join....(^_^)

http://myscarfsmarkets.blogspot.com/2012/11/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

JariJemari Menaip said...

http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2013/10/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Norazah Md Sarip said...

Saya join ye :)

http://shazdeshoppe.blogspot.com/2014/10/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com