Monday, 9 April 2012

"Segmen : Bestnya Blogwalking!"

Assalamualaikum..selamat pagi Isnin..pagi-pagi lagi da nak join segmen..hikhik..korang nak join tak?mudah saje  ..korang klik kat SINI  ye..                          


                                                    

Tuan segmen ni tanye APAKAH PENGALAMAN YANG PALING BEST KETIKA BERBLOGWALKING?
Bagi saya yang paling best lah kan bile dapat tengok blog-blog yg menarik then bw bila tau kite di tag untuk sesuatu segmen memang  best la..ada gak yang ingat kan..hikhik..

Saya tag semue yang sedang bw blog saya join^_^tapi kena ingat tarikh tutup 15 April(11pm) okey..

4 kaki blogger komen:

aboy93 said...

Terima Kasih ye join Segmen saya.. :)
hihi, kalau ingat benda yang best ia akan menjadi best. :)

사유리 하나 (SaYuRi) said...

singgah dr segmen yg sama...

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

follow here

nurmujahidah said...

tq for visiting my blog,, hehe,, nak follow here jugak la :D

fatin amalina husna said...

salam ziarah..
singgah sini balas jejak dari segmen yg sama..^^

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com