Monday, 16 April 2012

Bloglist Promosi Blog Minggu Ini(^_^)

Assalamualaikum semua..selamat tengah hari..

Seperti yang di janjikan peserta 'segmen Blogwalking dan Saya nak masuk Bloglist Promosi Blog' akan di masukkan ke dalam bloglist promosi blog selama seminggu,Untuk minggu ini 15 peserta terawal segmen ini akan di senaraikan ke bloglist promosi blog terlebih dahulu dari 16 April-22 April.Peserta lain akan di senaraikan untuk minggu yang akan datang pula..

Okey kat bawah ni saya senaraikan 15 peserta terawal untuk segmen saya dan mereka semua telah di senaraikan untuk bloglist promosi blog minggu ini .

1)Yumida
2)Adibah Amalina
3)MiraMaliks
4)ALeeya Nabilah
5)An-Nisa Najihah
6)Cik Eyla Dilla
7)Michelle
8)Cik Violet
9)Bonde
10)Florist
11)Raihan
12)Nani Mcd
13)Yuyu Ashari
14)Yayah
15)Vidalsisah

Pada kawan-kawan semua jemput lah menjenguk blog kawan-kawan saya ini..kite mengeratkan lagi silaturahim antara blogger okey(^_^)

Pada yang berminat untuk menyertai bloglist promosi blog boleh lah tekan jari anda di SINI..Dengan ini juga, saya mengumumkan tarikh peyertaan segmen saya hanya akan di tutup pada hari Jumaat 20 April tepat    jam 11 malam..Peluang masih ada lagi..jemput join..hikhik(^_^)

Sekian,Terima kasih..

          Pecinta Pink^^

8 kaki blogger komen:

Sheila Eiman said...

salam...
saya datang jadi follower dan join..
http://gadismerahjingga.blogspot.com/2012/04/segman-blogwalking-saya-nak-masuk.html

Iena Eliena said...

hihi x sabar nk tgu giliran group cik iena lak:)

Sheila Eiman said...

salam...
hai saya done follow and join segmen ini..
http://gadismerahjingga.blogspot.com/2012/04/segman-blogwalking-saya-nak-masuk.html

Pecinta pink^^ said...

hee,,cik iena coming soon your turn(^_^)

Michelle Hopell said...

yay !! no 7
makseh :D

rAIHan said...

comel2 semua...done follow u'all..
salam kenal semua..=)

Wawa Rosli said...

hai!! tak sabar nk tggu giliran tin2...hehehe

cik violet said...

hehe..thanks :)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com