Friday, 17 August 2012

Selamat Hari Raya Tulus Ikhlas Dari Saya

Assalamualaikum..

Alhamdulillah,akhirnya kesihatan saya kembali ke keadaan yang baik..Jadi hari ni dengan masa yang ada sepantas kilat nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA untuk semua follower,pengunjung dan buat semua yang datang singgah ke blog saya.

Saya menyusun sepuluh jari memohon maaf andai kata selama berblog ini pernah terlajak kata,terkasar bahasa mahupun mengguris hati mana-mana pihak.Mohon maaf ye..0-0 okey!!


                       Design buruk tak pandai buat ni..hahaha

Tahun ni saya beraya di bumi Kuala Lumpur je..hukhuk..Sedih kot tak balik kampung..Korang Balik kampung kat mana?Pada yang balik kampung tu hati-hati ye..Pandu cermat jiwa selamat(^_^)

24 kaki blogger komen:

Raimi Syazwan Abdul Rashid said...

Ilalliqa' ya Ramadhan wa Ahlan Wasahlan ya Syawal 1433 wa Marhaban Bikum. Salam Kemenangan dan di mohon bersama sejuta kemaafan, Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012
♌¹³

Ziarah-menziarahi di: Sejuta Kemaafan | Selamat Hari Raya Aidilfitri | Salam

Kemenagan
Lagu raya pulak ada kat ♩♫Koleksi Lagu Raya 2012♬♪

huda said...

Selamat Hari Raya juga dari huda =)

NurAisyah said...

Selamat Hari Raya..
Smga bergembira beraya di k.l xD

ayut said...

Selamat Hari raya!balik johor harini.tak bawak kete nek bua..kena ckp kat driver bas hati-hati la nnt :)

nis said...

Selamat Hari Raya.. hihihihi

Maaf Zahir & Batin

Jemputlah ke blog

sjelfworld.blogspot.com

Deqla manjew said...

selamat hari raya maaf zahir batin.

Cik Rongoks said...

selamat hari raya ! ^^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

selamat hari raya juga......

Fahz said...

salam lebaran dari Fahz.semoga lebaran ini memberi kegembiraan dan keceriaan kpd kita semua. :)

Aiisyah Colourful said...

selamat hari raya.. cantiklah kad raya tu.. comel :-D

Sally Yatiey said...

Selamat Hari Raya :D hee

Amanina said...

Selamat hari raya jugaaa akak :)
Saya balik kelantan :)

Hawa Ey said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri ^_^

Mia Liana said...

selamat hari raya aidilfitri...

maaf zahir dan batin...

babycomel said...

slmt hari raya jgk utk akma & keluarga.. semoga ramadhan yg bakal berlalu ni memberi 1001 rahmat kpd kita semua,
maaf zahir batin ye kalau ada salah silap selama ni

Sop said...

Sop pun beraya KL dulu, pastu blk prak dan terengganu :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT HARI RAYA AKMA .. MOGE RAYA TAHUN NI BAWAK KEGEMBIRAAN LAM IDOP AKMA TAU TAU .. TAKE CARE .. XPE LA RAYE KAT MANE2 PUN .. ^_^

rAIHan said...

selamat hri raya,,:)

Sa Fa Az said...

salam eid ul fitr! smoga ramadhan yang tlah blalu dan ketibaan syawal ni memberkati kita semua!

Cik Fie said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri ♥

Kalau Sudi , Baca/Komen :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

Selamat Hari Raya AKAK!!

shidaR said...

selamat hari raya dear akma :)

Cik Nur said...

selamat hari raya akma.. :)

caliph shuriken said...

selamat hari raya ^^

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com