Saturday, 4 August 2012

Santai:Panduan Cari Isteri?

Assalamualaikum..

Hari ni betul-betul daku dah ketandusan idea..Hakhak..Puas dah pikir..namun tiada sebarang idea yang kunjung tiba..Nasib lah ada satu benda ni,macam menarik je nak kongsi..Rasanya sekadar untuk hiburan je kot,,hahaha..Yelah,rasa macam merepek je banyak dari betul..Tapi,bila baca-baca balik ada betulnya jugak..kan kan kan,,

Walaupun tajuk nye panduan cari isteri tapi rasanya boleh je kontra kan untuk suami jugak..Hoho..Tapi tak semua mungkin..Apa-apa pun enty ni santai-santai saje..Jangan ambil serius pulak ye:P


Harap-harap esok adalah idea untuk menaip..Kekadang otak ni ada ideaje..tapi tak terluah..err..Okeylah korang.happy blogging(^_^)



28 kaki blogger komen:

Cik Nur said...

calon yg last tak boleh tahan..hihihi.

biasalah akma, kadang2 nur pun ketandusan idea jugakk..

xpe, esok tentu idea akma datang.. :)

cikeyrah said...

samalah dengan kite, kadg2 xde idea nak update, tapi time nak tido idea mencurah2 pulak , suke mcm nie taww hee

sis92 said...

eh eh , sis pon baru update bab kawen2 jugak :D

dyabunga said...

hahaha..kalau bini org tu..mmg cari pasal..haha

Ain said...

Paling syokk yang last sekali tuh lah..,haha :D

Nick Nashram said...

facebook ade orang publish psl benda ne..laki cari isteri doktor senang..kalo sakit ade org leh rawat terus..hahah

Eza Boom Boom :) said...

Nak isteri comel, pilih yang kuat makan. hahaha :P

Sally Yatiey said...

Nak mampus cari isteri orang! hahaha. ^.^

dEdEQ dE wIshEs said...

HAHAHA .. SY NK PENIAGA KEDAI RUNCIT CAMNA PLAK .. HAHAHA ..

ENJOY IT ..

AJIB said...

yg dh ade .... camner pula ye cik pink???hehehe

AJIB said...

hmmm terbaek hehe...apepun usaha dulu mencari ye kaum lelaki...JODOH anda sudah di tetapkan sejak anda berusia 4 bulan di dalam kandungan:)

cci said...

hahhaha... mcm2

rAIHan said...

huhu..tak lengkap pakej nie..

rAIHan said...

huhu..tak lengkap pakej nie..

iena_mieyna ^^ said...

ahaha..nak mampus cari isteri orang??keh3..lawak la..nk bahagia cari suami orang.. eh?? hehe..kidding.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

moga diberi idea.

noona Lola^^ said...

haha..kelakar giler lah...like,like,like

KorN said...

ade jugak cenggini yer.. ehe.. hehehe

Errah said...

haha...nak mampus betul la kalau cri isteri org tu

Koding said...

Jagalah isteri masing2 dgn baik..
Agar tak perlu susah2 mencarinya, disebabkan kes2 isteri melarikan diri...

Aiisyah Colourful said...

hahaha.. baca tergelak-gelak

FaFa EhA said...

sila cari iteri org hahaahahha

ZouL said...

hahaha..nk mampus = cari ister org ?? haha..style2 mmg mampusss betul la

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

hehe.. yg last to mmg best!!

aisyah humaira' said...

:)

aisya said...

yg last tu.. haha!

Hanif Idrus said...

Hehehe.....

eimah siti said...

kalau cari calon suami tak ada ka?? hehe

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com