Wednesday, 8 August 2012

Nuffnang berwajah baru?

Assalamualaikum..

Setelah semalam tak dapat nak online akibat line yang sangat-sangat slow ,membuatkan mood kehilangan nak blogwalking dan update..Jadi,sementara line tengah hari ni yang agak baik maka cepat-cepat diri ini nak mengupdate kan blog tersayang ni.

Baru je lepas log in Nuffnang sekejap ni..Then,terkejut kot NUFFNANG dah berwajah baru lah..Patutlah dua-tiga hari ni problem je Nuffnang nak log in..rupanya nak berwajah baru.Tak tahulah kalau kot saya yang baru perasan kan..hehe.


Banyak jugak perubahan yang Nuffnang buat.Tapi still okey.Yang penting lagi awesome.boleh lagi paham setakat sekejap ni tengok.Sebab tengok sekali imbas je.hikhik.Ingat nak print screen jugak yang bahagian dalam-dalam profile,earning semua..tapi line pulak slow..hakhak..So,korang yang guna Nuffnang boleh lah tengok nanti ye..

P/s:Tak dapat nak blogwalking lagi,line slow..errr
        

25 kaki blogger komen:

mumui said...

suspen je td bila buka...rupanya dah tukar wajah baru.. hehehe..

Mrs Velentine said...

ya mmg wajah baru

aisyah humaira' said...

yup!
makin awesome !

Aliff said...

dah lame x log in :)

cik violet said...

nuffnang lebih moden kan konsepnye ;)

Aiisyah Colourful said...

nuffnang nampak lebih lawa.. nanti line dah laju rajin2 lah blogwalking ye.. hehe ;-)

hainom OKje said...

Nuffnang pun nak raya jugak! ekekkk...

FaFa EhA said...

wahh yeke? x tgk lg hahahaa

Cik Rongoks said...

xbukak lg nuffnang.malas . hahaha

Kak Izan said...

nuffnang..emmm... x pernah dapat pun..huhuhuhu sedis..almaklumlah blog tak fofular.. :D

Iam Yanty said...

nice kan...

Cik Nur said...

a'ah, dah bertukar... nur ade sedikit kemusyikilan yg baru ni.huhu

dyabunga said...

terkejut tadi bila login..haha..berwajah baru

Momo said...

lame dah tak bukak..hehehe.. line slow macam siput sedut..huh..

trah zain said...

betul2, terkejut gak bila bukak pagi td..haha

Sally Yatiey said...

Yelah. Saya pun baru je log in Nuffnang tadi, tengok2 dah berwajah baru. hee :D

ZouL said...

hehe.aaah la..bru perasan psal nuff dh brwjah baru..btw. mcm mana buat gambar hover yg mcm tu ekh? hehe.nk tau coding..

idizz89 said...

huhu.. xska la dgn nuff yg bru nie.. besar gerabak.. cam org skit mta.. :P

jaakechik said...

jaa x buka nuff lagi hari ni...jap ag nak check jugak lah!

Mieya Atiera said...

Yang baru nie nampak cool :)

aisya said...

nasib baik follow twitter nuffnang.. jadi tak la tkejut sgt bile masuk2 je berubah wajah.. hehe

Nick Nashram said...

kalo pandai main keywords memang senang orang nak cari dalam search enjin tu..kalo buat psl olimpik 2012 trafik cam air paip..satu hari je 1k visitor masuk..

Nick Nashram said...

tak suka nuff baru ne..besar sangat.lebih suka yg dulu lagi.tapi kalo dapat BE suka r..heheh

eimah siti said...

cik siti still belajar pasal nuffnang baru ni....huhu.....

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

encik nuffnang makin hensem..

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com