Friday, 24 August 2012

Mood Raya Vs Mood Blogging

Assalamualaikum..

Diam tak diam dah hampir 6 hari kita meraikan Syawal kan.Dan diam tak diam juga 2 minggu lagi cuti semester saya bakal berakhir dan ini bermakna dalam masa 2 minggu ni maka saya akan meletakkan jawatan sebagai penanam anggur yang tak de hasil..hakhak.Diam tak diam juga dah hampir 2 minggu ni mood blogging entah lah makin pudar dan pudar..Di manakah sinar yang menghilang..hoho..Berapa banyak diam tak diam da..hehe

Actually,kalau nak di ikutkan Mood Raya vs Mood Blogging saat ni,dah tentu-tentulah mood raya yang lebih kan.Mana tak nya raya Setahun sekali je ye dak..Haruslah mood raya lebih..Mood blogging hari-hari boleh datang antara nak dengan tidak nak je kan..

Sesungguh nya raya tahun ni tak lah semeriah tahun lepas.Tahun lepas sakan meriah kot..Happy pun happy..tahun ni mood ala kadar je.Tapi apa-apa pun tetap enjoy raya kali ni sebab dapat duit raya..haha..Ada gak yang nak bagi.luar jangkaan..hakhak

So,saat ni hanya berharap Mood blogging muncul la cepat-cepat.Kesian tengok kat trafik blog ni jatuh,hukhuk..Dan yang paling penting kesian kat semua yang berkunjung dan singgah sini asyik-asyik entry sama je tak bertukar.Apa-apa pun terima kasih ye korang semua yang still singgah sini,even blog saya sekarang jarang update..

Korang macam mana?Mood raya lagi ke?

P/s:Nanti kita blogwalking blog-blog awk semua ye(^_^)



       

12 kaki blogger komen:

Nick Nashram said...

tuan punye blog beraya blog pun beraya sekali..huhu..saya raya yg wajib 3 hari je..raya pertama smpai raya ketiga..pastu takde mood da..terus mengadap blog :)

Cik Rongoks said...

mood blogging ika pon dh kelaut. hahaha

Aiisyah Colourful said...

samalah kita.. 2minggu lagi nak masuk first year degree.. huhu.. itulah, bila raya ni, memang xde mood nak blogging.. tapi kalau rajin tu, updatelah juga sikit2

shidaR said...

Ma, cepat la BW balik busannnnye hehee..xde mmber sembg2 nih heheee :)

Cik Anis said...

betul3..raya setahun sekali .. kene raya laa kan.. skang pun cik anis dok menaikkan semangat blogging.. hehehe ye la dh bersawang kan tinggal bab raye.. hehe.

ain vanilla said...

shelmat hari raya kak . ^^

mood raya ?? hurrrm dah berkurang

dEdEQ dE wIshEs said...

WAAAA .. DPT DUIT RAYE JUGAK KE ? BEST LA .. HEHE

babycomel said...

hehe, sama la kita. mood blogging memang dh ke laut. baru nak start menulis balik ni.. raya, raya.. slmt hari raya ;)

cci said...

still agi mood raya ker.. alorr.. jgn la biarkan blog ni bersawang banyak sangat.. kang x terkemas plak kang..

afraa said...

mood raya ite berbelah bagi.. hmmm :(

Sally Yatiey said...

Jommmm cari mood bloggingggg.. haha :D

Cik Nur said...

masih lagi mood cuti...huhuhuh..
senin start keja, malas nya rasa...!

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com