Thursday, 2 August 2012

Keyword search pelik..siapa syakirah?

Assalamualaikum..

Malam ni kan tangan ni kan gatal tetiba nak buka tang search keyword..Nak juga tau apa yang orang carik kat blog ni..Hakhak..So,cek kat Nuffnang dan blog lah kan..Then,yang pelik ada orang carik SYAKIRAH..siapa kah syakirah itu?Saya bukan SYAKIRAH..saya Akma okey..haha..pelik sungguh la..Masih tertanya-tanya siapakah Syakirah yang di cari?hoho

         

Tu belum lagi yang lain-lain..last week kot ada orang carik klinik senang bagi cuti sg buloh.Haha.Ada yang nak beli MC berbayar eh..tak mau tak mau..hehe.Ni mesti gara-gara sebab pernah buat enrty pasal keje part time kat klinik sg buloh dulu..Selalu macam tu lah kan..mesti ada kaitan..sangkut paut orang nak carik..



Sebenarnya banyak lagi keyword yang di rasai pelik dan sensasi..tapi simpan dulu..biar panas..baru hot..ye dak..haha..So,amacam korang punya search keyword?ada yang pelik-pelik?
          

23 kaki blogger komen:

AJIB said...

haha terbaek...
dalam diam lupenye cik pink ade buka klinik hehehe lawak2...:)

Eyqa Hasnan said...

haha . yang eyqa pun dapat keywords yang pelikpelik --'

trah zain said...

haha.. pelik2 org ni kan, syakirah tu artis la kot, kita je xtau, yg cari mc tu, mesti xnk pegi keje pasal penat pose :D

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

eyqa punye x pelik laa.. tapi syakirah too cam pelik jew.. hehehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

pelik2 erk... haaaaaaaaaa

AZRUL AZMI said...

hahaha... menarik... nak amik cuti pom search dalam ternet ke... hehehe..

SP (spudinpunya) said...

yeahh !! haha..itu bagus laa tu actually

Crafty Nieya said...

huhu..jangan-jangan muka akak ade iras-iras syakira retis barat tue tak?ekekekeh.. ;)

Aiisyah Colourful said...

setakat ni belum lagi yang pelik2.. biasa2 je

encik cool said...

nak Mc huhu

dEdEQ dE wIshEs said...

HAHAHA .. PELIK BINTI AJAIB BIN BLOG SERBAGUNA DA NIH .. EKEKE .. SABAU2 ..

jaakechik said...

kdg2 mmg lucu kalo kita check keyword kan? macam ado. cari benda lain tersesat ke blog kita. hihi

cci said...

hahahha... mcm2 sekang..^_^

Sally Yatiey said...

Keyword yang pelik :) hehe

shida'R said...

akma..jom kite sma2 cari sapekah syakirah ehehehee :P

keli menari said...

keyword jauh menyimpang tu.hehe

ayut said...

hihihi..setakat ni keyword ye takde la plik2 sgt.klu dh kat internet mmg ada2 je carik ye :)

cikeyrah said...

Nama Saya Syahkirah hee :)

Kak Izan said...

keyword memang selalu kuar pelik.. cth : emak nak kahwin

dyabunga said...

ada lah juga..rasa kelakar pun ada..

aisya said...

yang paling pelik sy penah jumpa org cari macam mana nak pengsankan orang. menakutkan pun ada. huhu

Cik Nur said...

siapakah syakirah..? misteri nusantara sungguh..!

nur ade gak keyword2 pelik dan lawak..hihih

Mass said...

buat masa ni blog saya xde lagi keywords yg pelik-pelik..hehehe

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com