Monday, 6 August 2012

Terima Kasih Dato Lee Chong Wei


Assalamualaikum..

Rasanya belum puas nak bercerita pasal Dato Lee Chong Wei kan kan..Muka Buka,Twitter,Blog,Akhbar semua cerita mengenai beliau hari ni..Sokongan tak putus-putus untuk beliau.Even,beliau kalah semalam..Namun,tetap di julang sebagai Wira dan Juara di hati kita semua.

So,di kesempatan ini,saya nak ucap terima kasih kat Dato Lee Chong Wei sebab hari ni kerana beliau banyak orang view mengenai beliau kat entri saya yang INI INI.Dan ini menyumbang trafik yang agak baik buat blog saya.Dah macam menumpang populariti Dato LCW pulak kan..hakhak..

Yang paling saya hairan ada jugak yang carik LEE CHONG WEI GIRLFRIEND kat blog saya..Mohon jangan salah paham ye..Saya bukan girlfriend Dato LCW.haha..Ni mesti gara-gara tercetus berita katanya Dato LCW nak melangsungkan perkahwinan tahun hadapan..Maka,seperti biasalah  semua  ingin tahu siapakah wanita yang bakal di kahwini oleh Dato LCW.Kalau nak tahu siapa,mohon esok tanya Dato LCW kat airport setelah beliau sampai dari London..Bukan saya okey..hakhak

      


Untuk Dato Lee Chong Wei anda tetap Wira di hati kami semua kan kan(^_^)

             

Terima kasih sudi baca..

Credit pic:(SUMBER)

     

18 kaki blogger komen:

Sally Yatiey said...

Dato LCW tetap wira dihati rakyat Malaysia! :D hee. Tahniah DLCW! :D

iena_mieyna ^^ said...

kalah bermaruah..2 mata je beza..mmg sengit gile game rasa nk sakit jantung je tgk..huhu..LCW dah all out cuma rezeki je x b'pihak pd beliau..:)

Mohd Billy said...

bangga dgn DLCW

caliph shuriken said...

wahh, byk keywords lekat kt sini ^^

rAIHan said...

thumbs up LCW..^^

Mrs Velentine said...

oklah 2

Kak Izan said...

Sangat setuju dengan komentar ESPN tu.. sebab w/pun LD menang.. tp cara dia menang tak sama dgn DLCW menang..LD nampak angkuh.. tp DLCW nampak sangat cool.. :)

Iam Yanty said...

hehe klu bukan GF , skandal ke? Ade juga yg sengal rupanya ye.

Iam Yanty said...

Comel nye!

shida'R said...

ngis x akma?? huhuhu ~
shida sedih lg tp mash bgga ngn dia...blh masuk final dan dapatkn 1 pingat tuk negara :)

Cik Nur said...

Tahniah..!
pagi tadi pun ramai yg smbut kepulangan wira negara ni.. hebatkan..!

AJIB said...

Tahniah buat beliau,apappun perjuangan beliau tetap akan dikenang oleh setiap rakyat M'sia...

jaakechik said...

sbb tu org kata kalo nak wat entry tu kena kupas pasal isu semasa, sbb nanti org akan google kan? nanti xpsl tersesat masuk blog kita dpt up kn trafik kan?

dEdEQ dE wIshEs said...

DLCW THE BEST LARH .. HEHE ..

* PSTT : AKMA .. DEQ XPAT ON9 SGT DA SKNG .. LINE BRODBEND WAT GILE .. SOLI XPAT SALU TINJAU .. NK BUKAK CHAT XPAT .. SOLI TERCHAT CINI ..

TC CRE YEWP ..

WINK3

KLIK3

RoyAdi said...

Hua hebatnye ^^

Kesuma Angsana said...

ttp akn skg DLCWei

FaFa EhA said...

go go dato !

eimah siti said...

proud of u DLCW =)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com