Sunday, 12 August 2012

GIVEAWAY NASZ : OLE-OLE DARI THAILAND

Assalamualaikum..

Dah lama rasa nye tak join Giveaway ni..So,hari ni ni memandangkan idea pun tak berapa nak muncul.Jadi join Giveaway jelah kan.Giveaway pun senang dan mudah syarat nya.Giveaway OLE-OLE DARI THAILAND ni datang dari Encik Nasz.
             

             
                          KLIK UNTUK JOIN

Satu ayat tentang GA ini
Saya rasa Giveaway ni sangat simple dan memudahkan bagi mereka yang ingin join dan paling penting Ole-ole dari Thailand itu sangat awesome (^_^)

Giveaway ini berlangsung sehingga 14hb Ogos 2012 (jam 10mlm).So,tunggu apa lagi jom ramai-ramai join.mana tau ada rezeki dapat Ole-ole dari Thailand..

P/s:Aih..Hari ni tak dapat blogwalking..line masih slow ..

16 kaki blogger komen:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

yeah... oleh2...

OnE_nIeZuKa said...

haii..Promosi pembukaan One's Perfume...
Harga sebotol hanya rm55 sahaja.. Free postage..
Beli 2 botol percuma vial original perfume..
(hanya di semenanjung)
jika berminat boleh kunjungi fb page ni

https://www.facebook.com/onesperfumes

Pka Rahim said...

gudluck awak :))

Aidy Izzuddin said...

klu join giveaway nie dpt ap eh? maaf, msih krg jelas.. hehe

Sally Yatiey said...

Goodluck! Hee

dEdEQ dE wIshEs said...

CAMAT BERSEGMEN DEAR .. DAPT OLEY2 DARI SANE TI KONGC2 GAK TAW .. HEHEHEHE

dyabunga said...

good luck ye

Momo said...

gud luck!!:)

cikeyrah said...

gud luck!!

psst2 kalau dapat ole2 dari sane, bg kat kite sikit ea.hikhik

Kak Izan said...

semoga berjaya !!!

Hanif Idrus said...

Good luck!

shidaR said...

wahh hari ni last sempat ke join hehe..gudluck akma :)

NASZ said...

Thanx sudi join.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

NasZ said...

Awak menang Ole-Ole Dari Thailand atau tidak? boleh check di

http://mohdnaser.com/giveaway/pemenang-giveaway-nasz-ole-ole-dari-thailand/

Sekarang!!!

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

AyuInsYiraH said...

assaalam...ayu singgah dari segmen yg sama..

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/giveaway-nasz-ole-ole-dari-thailand.html

Cik Nur said...

semoga berjaya akma.. :)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com