Wednesday, 5 December 2012

Wordless Wednesday 20# Ohh Durian Crepe

Assalamualaikum..

Rasanya sekarang ni macam FENOMENA DURIAN CREPE plak..Sebab tengok rata-rata sekarang kawan-kawan asyik post pasal Durian Crepe je especially kat facebook..Siap offer lagi suruh beli..haha..Tapi,tu lah saya ni kalau dengar ada je Durian agak kurang sikit..Bukan penggemar durian..ahakzz.

  

             


So,korang pernah try tak Durian Crepe ni?Macam mana rasanye ? Cer cite cer cite..hehe..Then,ada gak usya-usya resepi DURIAN CREPE ni..Nak kata senang pun tak,nak kata susah pun tak..Tengah-tengah kot..hehe..Kalu korang nak try boleh cuba dekat RESEPI:DURIAN CREPE oleh blogger CIK EPAL.


Okeylah,ada masa jumpa lgi,next entry ye (^_^)peace..

Credit :SINI

9 kaki blogger komen:

Noura Qifays said...

sedapnye :( blom rse lgi...sobsob

Cik Nur said...

oo..kalau xsuka durian tu mmg xboleh kata apalah..hihih

sedap..nur pernah rasa. :)

dEdEQ dE wIshEs said...

HAHAHA .. DA TRY BERJUTA2 KALI .. NGEE~ .. BESHHH ..

♥ sitifarhana ♥ said...

wow wow..sedapnya! huu

Leeza dayasari [santai leeza] said...

semakin femes nie....

De Widiani said...

Assalamualaikum...
wahh yummy sekali kelihatannya jadi pengen icip :)

btw, ini kunjungan perdana saya disini, i love your site, pink is everywhere :D

saya tunggu kunjungan baliknya, salam kenal...

nasriz fardisza said...

sedap durian creepe nie...x tipu punyer...hehehe...slm perkenalan...

Cikgu Ma said...

berhantu btol pasal durian crepe ni

trah zain said...

benda ni bessttt sgt2....!!!!
hehe

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com