Sunday, 9 December 2012

Ramalan anda:MALAYSIA vs THAILAND separuh akhir AFF SUZUKI

Assalamualaikum..

Hari ni sudah tentulah hari yang paling di nantikan bagi seluruh peminat setia bola sepak negara.Dan sesesungguhnya saya adalah salah seorang yang tidak sabar menanti perlawanan antara MALAYSIA vs THAILAND malam ni..hehe..

So,agak-agak Ramalan korang semua adakah skuad HARIMAU MALAYA dapat mengalahkan skuad GAJAH PUTIH?Berapa jaringan gol agak-agak korang rasa ?Walaupun ramai yang berpendapat skuad THAILAND lebih menjadi pilihan untuk menang..tapi,saya still positif yang pasukan MALAYSIA boleh mengalahkan Thailand..Malaysia Boleh !!!

 vs      

Ada tak yang pergi Stadium Bukit Jalil malam ni?Kalau pergi sokaonglah habis-habisan sebab ada terbaca yang pasukan Thailand gentar dengar kehadiran penyokong Malaysia yang mempunyai aura yang tersendiri..Saya hanya dapat live streaming je.sorak pun sorang-sorang je..hukhuk..Apa-apa pun walau di mana anda berada sama-sama lah kita doakan skuad Harimau Malaya peroleh kemenangan malam ni ..Amin (^_^)

   

Credit pic:TM Malaysia

P/s:Jom terjah blog Blogger Retis dan Blogger Cun ni..Antara blog best selalu yang wajib saya terjah semasa blogwalking ..




16 kaki blogger komen:

Kelana Cinta said...

Malaysia boleh la!!!Malaysia boleh!!

pelengkap rusuk kiri said...

positive untuk Malaysia :)
mengaum lah Harimau Malaya ! :D

luqman zakaria said...

yup..harap2 mlaysia akan menang..maybe 2-0..hehe

cci said...

da tentu malaysia monang..^_^

Bahrain Ramlan said...

Harimau Melayu wajib Menang!!!.hahaha

hazwan hairy said...

malaysia akan menang insyallah...sma2 kita beri sokongan mng kalah adat permainan..hehe..jpg siap2 nk g stdium dh..hahaha...

eh! link hery dlm entry..uwrghhh..tq so much..

AZRUL AZMI said...

Tak minat bola... Tapi tetap sokong Harimau Malaya!!! GO Malaysia!!! Go Malaysia!!!! (wah tibe-tibe semangat tak tentu pasal nie kenapa plak??? hahha)

dEdEQ dE wIshEs said...

MALAYSIA 3 .. THAI 0 .. HAHAHA

farah.fauzi said...

hidup HARIMAU MALAYA!!! mmg saket tekak lagi laa mlm nie jwb nyee ~~ hee~~ :D

Hanif Idrus said...

Tadi mal 1 - thai 0.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ramalan utk separuh akhir kedua...
emmmmm malaysia kena menang 1-0... / 2-0

Yan Ty said...

Stress betul la tengok game ni walaupun hanya sokong dari rumah depan TV,huhuhu

Mrs Velentine said...

ramalan ku melesett..

Cik Nur said...

khamis ni harap malaysia menang...

kimmie said...

tak sabar menantikan perlawanan di Bangkok khamis ni, harap harimau malaya main dengan baik

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

x suke aidil... hehehehehehe

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com