Tuesday, 18 December 2012

CPUV Campaign Nuffnang 22:Digi C4c

 Assalamualaikum..

Baru je lepas cek akaun  NUFFNNANG..Dan alhamdulillah ada 1 lagi CPUV Campaign datang melekat.Kali ni CPUV Campaign DIGI C4c.Thankz NUFFNANG untuk campaign cpuv yang ke-22 ni
                                                                                                                                                                      


DIGI C4c adalah satu pertandingan mencari idea-idea aplikasi mudah alih yang diyakini mampu menambahbaik kehidupan rakyat Malaysia.Idea-idea terbaik akan di pilih untuk dibangunkan hingga menjadi aplikasi yang sempurna.

Kalau korang semua berminat untuk join DIGI CHALLENGE FOR CHALLENGE ni just klik SINI SINI untuk maklumat lebih lanjut.




Cara nak sertai CHALLENGE FOR CHANGE:


Dan yang paling penting,hadiah yang di warkan sangat-sangat lah lumayan..memang gempak lah..So,pada yang ada idea yang sangat-sangat kreatif lagi inovatif boleh lah join dengan melayari web site http://www.dgcfc.my



P/s:Thankz pada yang selalu klik Nuffnang saya..klik-klik lah selalu..hehe.peace (^_^)

18 kaki blogger komen:

Sue-Rya Qistina said...

tahniah! murah rezeki :)

Mrs Velentine said...

tahniah..done livia & rejoice

Mrs Velentine said...

tahniah..done livia & rejoice

AZRUL AZMI said...

Untung laa.... Hahaha... Alhamdulillah....

bai baizura said...

whoahh. ok la tu :)

*nuffnang kita takleh bukak dh berkurun lama T_T. sob3

Cik Nur said...

tahniahh... :)

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHH .. REZEKI TU

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hiii.... dpt cpuv.. bila saya erk.

hazwan hairy said...

xtau dh komen ka belum entry ni byk sgt dpt BE..haha..demam2 ni hilang ingtan...

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah...rezeki..

Nick Nashram said...

banyaknya awak dapat be..
hantar la kat sini satu dua.
tak pernah rasa lagi..huhu

KorN said...

fuhhh masyukkkk

shidaR said...

tahniah akma :)

baby comel said...

Tahniah akma :)
Lama tak singgah sini.. Hai, sihat?

kinara kinatara said...

wah tahniah murah rezeki..:)

9n0L4 said...

wahhhhhhh bestla die dpt be. nak jugak. mcm mane buat tu. hehe.

Mieya Atiera said...

Tahniah. Rezeki blog dan si empunya blog nie :)

yana aina said...

tahniah !! apa rahsia erk?? hehehh

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com