Friday, 21 December 2012

Final Exam:Doa kan saya

Assalamualaikum..

Bermula 26 Disember 2012 bermula lah peperiksaan akhir Semester 5 buat saya..Maka dengan itu segala aktiviti blogging akan di hentikan buat seketika sehingga 14 Januari 2013 bagi menumpukan sepenuh fokus nya terhadap peperiksaan ini..Wah..ayat semangat tak semangat tak?haha.. Tapi itulah realitinya..kena fokus exam dah ni..Tak sampai seminggu lagi nak exam ni..errr..

Dengan ini saya mempersembahkan slip exam yang sangat-sangat tidak best..sebab ape nak tau  berderet paper 9,10,13,14,14.. fuhh bayangkan 5 paper semua yang killer deret tanpa gap yang banyak..tak suka jadual ni.tak suka tak suka tak suka !!.tapi suka tak suka ini muktamad dah..kena jugak amik ye dak..hua...
 



Okeylah,korang saje je nak tayang slip exam yang sedikit tidak adil ni..haha..Apa-apa pun doakan saya dapat jwab dengan mudah,dengan tenang eh eh..Tolong-tolong jaga blog saya ni sekali tau tau..Kalau ada apa-apa pasal blog just tinggalkan jejak di chat box atau page..wah,macam artis dah..haha..Ape-ape pun terima kasih dan terima kasih..Ada mase jumpa lagi next entry..k.bai ..peace yo (^_^)


19 kaki blogger komen:

deqjamucuxx said...

gud luck

hazwan hairy said...

gudluck ok....buat yg terbaikkk...

Azwar Syuhada said...

Good Luck.. >_<

Mrs Velentine said...

good luck..

dEdEQ dE wIshEs said...

GUDLUCK DEAR :)

huda said...

good luck =D

Aiisyah Roseskalerful said...

all the best.. saya punya paper start 30/12.. hari ahad.. pun xbest juga.. huhuhu

kinara kinatara said...

selamat mengadapi peperiksaan.:)

Arol Mubin said...

Lepas habis exam nanti, boleh pulun blogging puas-puas. Hehe! Apa pun, semoga berjaya, kak Aida! Buat yang terbaik! :)

Nanti Arol tolong jagakan blog nie eh. Hehehe! :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

all da best k... yeah...

fuZa said...

Good Luck for the exam..

EH - Ekslamasi Holistik said...

All de best utk final exam...

Cik Nur said...

semoga berjaya...

Mieya Atiera said...

Good luck !

Cik Fie said...

gud luck ye :)

http://www.cikfie.com/2012/12/pencarian-pengomen-tegar-2012.html

hazwan hairy said...

dah wish ka belum erk?lupa sudah..wsih lg skli lah..gudluck akma..hehe..buat yg terbaikk!!!

nina said...

gud luck sis..:)

*NurSyahieraDahhari* said...

gud luck with ur final :)
me , ade lagi 3 paper :)

oh ye, tagging u...

http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/01/the-most-memorable-2012-moment.html

HanaNabihah said...

Gudluck akma. Hoho. Hana pun tgh exam. Tp dok melagha blogwalking. hee~

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com