Friday, 5 October 2012

Perspektif Jodoh:Yang salah dan yang betul

Assalamualaikum.. 

Rasanya dah lama tak berkongsi sesuatu yang menarik kat blog ni kan..Jadi dengan kesempatan yang ada pada hari ini..Saya nak berkongsi sedikit mengenai PERSPEKTIF JODOH.

Memang menarik untuk di kongsi bersama sebab bila sebut soal jodoh rasanya ramai yang nak tau kan kan..hehe..lagi-lagi yang masih belum menemui jodoh kan..hikhik..

Sebelum kita sibuk-sibuk dan menyibuk nak cari jodoh kita kena ubah dulu mind set kita..Baru betul kan.Kita sendiri kekadang menyalah tafsir dan salah anggap serta bertindak tanpa berfikir..Tak kiralah dalam soal apa pun jua..

So,gambar kat bawah ni memang tepat untuk kita ubah mind set kita bila sebut soal jodoh.Jom baca sama jom-jom :


Perkongsian untuk kebaikan bersama (^_^)



13 kaki blogger komen:

zulaika zamri said...

sangat menarik =D

CikNana said...

betul la..hehe..tq tq

dhiashahida said...

rahmat Aah tu mngatasi segalanya..semoga kita semua dipertemukan jodoh yang baik..yg bimbing kita ke jalan yang benar..aminn..

dEdEQ dE wIshEs said...

MEKASIH SEBB SHARING .. SHARING IS CARING KAN SYGG ..

SKNG NI .. KITE DA TERSALAH WAT PERSPEKTIF SAL JODOH .. T LA .. INSYA ALLAH DEQ NK WAT CAM SAYIDATINA SITI KHADIJAH .. HEHE .. AMIN

Cik Nur said...

nice sharing..
terima kaseh sudi berkongsi..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

awak terima kasih. sy tak guna lagi top up tu.. mekasih awk.
moga hubungan kita terus kekal yerk.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hubungan yg sedia terjalin.. hehehe.. jgn salah tafsir pula.. he he he...

shidaR said...

wahhh nice sharing dear :)

-meeSUPERGIRL- said...

hah .. kebenaran dah terserlah ... dr dulu lg tiada istilah perigi cari timba ! haha

kaishin said...

erm kalo dah sampai masanya adalah jodoh tu kan..hehe

Aiisyah Colourful said...

setiap insan ada jodohnya.. insyaALLAH

cci said...

setuju... ehehe.. ^_^

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

stuju ngn perspektif jodoh nie

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com