Thursday, 13 December 2012

Harimau Malaya tewas angkara pengadil?

Assalamualaikum..

Serius sedikit kecewa dengan keputusan Malaysia tewas 2-0 dengan Thailand malam ni..Lagi kecewa dengan mutu pengadilan..Macam berat sebelah je tengok..Apa yang pemain Malaysia buat semua nya salah di mata pengadil..Walhal,pemain Thailand pun di lihat jelas melakukan kesalahan tapi tiada tindakan..Tapi,nak wat macam mana kan..Kalah menang tetap sokong Harimau Malaysia..

Yang sedihnya tengok FADLI SHAS keluar air mata kena red card..sedih kot..yelah dia sungguh nak buat terbaik..Last-last kad merah yang tak sepatutnya dia dapat.Takpelah Malaysia 2014 nanti kita come back okey..hukhuk.

Dah ramai pulak nak boikot k-pop sebab pengadil ni dari Korea..haha..Macam-macam lah kan..Sabor je lah kan..Apa-apa pun sama-sama lah kita berdiri menyokong HARIMAU MALAYA ..jangan time menang je nak puji kan kan ..


P/s:Man of the match Malaysia malam ni Farizal Marlias banyak save bola (^_^)
         

19 kaki blogger komen:

Dylla Abas said...

rasa nak nangis jgk bila tgk Fadhli Sshas tu hampir nak nangis tadi..sedih..mmg x adil dia kena red card..n setuju man of the match mlm ni goal-keeper kita..Farizal Marlias..

apapun tahniah buat semua pemain sbb diorg dh buat yg terbaik!!

unaismail said...

betul2...

ಞNUR SYAFINASও said...

selamanya HARIMAU MALAYA <3

izan mama mia said...

terima kekalahan sebagai adat bertanding

Karukord Jagau's said...

pengadilnya ntah hapa2...ceeeh

sieyzu eiyka said...

Em , memang pun . Macam berat sebelah jer pengadil . Memang nampak sangad . Asyik tiup wisel jer tiap kali Malaysia nak sumbat gol .

Tak patut lha buad cmtu kat fadli shah , Padahal org thai dulu yg cari gado . Memang xpuas hati lha tgok bola malam ni .

P/s : Malaysia dah main yg terbaikk ! Bagi anis Malaysia lah juara . =.= . Chaiyook Malaysia .

farah.fauzi said...

harimau malaya tetap di hati..huhuhuh...mmg sedih tgk fadli shas nangis time nak kuar padang :(

fuZa said...

malaysia boleh

Nurul Shaznina said...

go go Harimau Malaya!

dya bunga said...

wlaupun klah tpi kalah bermaruah

Nick Nashram said...

sebagai tanda boikot, pasni tak dengar da lagu kpop, gangnam style dan elak makan tomyam..huhu

Nurrul said...

Hmm , diowg menang main kotor.. kita kena bangga dgn Harimau Malaya dia main dengan penuh fokus.. kalah mereka kalah yg bermaruah ^^

dEdEQ dE wIshEs said...

MALAYSIA TTAP YG TERBAIK

hazwan hairy said...

betul! tgk merah ja mata..smpai kita pn nk nangis tgk..haha...sedih game smlm cm teranaiya..

Mrs Velentine said...

xda rezeki..apa2pun selamanya harimau malaya

Cik Nur said...

bila ingat pengadil tu..geram ooooo..!

AZRUL AZMI said...

Tak Adilllllllll!!!!!!!

Remy hazza said...

setia dgn harimau malaya......
sampai keakhirnya......

KorN said...

reff ni bagi kaki je sebagusnya... memang berat sebelah sangat2.... haishhhh...

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com