Sunday, 16 December 2012

'Simple Giveaway by NFH'

Assalamualaikum..

Hari ni nak join Giveaway.GA dari sahabat blogger saya HUDA .Join untuk support kawan-kawan ..menang atau tidak belakang kira .yang penting support..hee...kalo menang Alhamdulillah..
               

Hadiah-hadiah yang di tawarkan memang banyak..Rugi kalau tak join..Syarat pun tak lah susah mane..so..join jangan tak join okey .Kalau korang nak join just klik je link.SINI SINI okey..Dan yang paling penting ada hadiah untuk top referral.Yang mana rajin tu confirm dapat top referral..Kalau macam saya ni agak kurang rajin..payah sikit..Okey ,korang pesanan iklas dari saya join la GIVEAWAY ini support kawan saya Huda (^_^)hikhik..peace,,

Due date : 14/12 - 31/12 (10 malam)

12 kaki blogger komen:

shidaR said...

gudluck dear :)

Fendy said...

good luck...

hazwan hairy said...

gudluck :-)

kinara kinatara said...

selamat ber GA ya:)

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

gud luck akak

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Nk join.

hazwan hairy said...

gudluck noh..hery xsmpt nk join...

Cik Nur said...

semoga berjaya...

KorN said...

waa support iss better.. menang soal ke 2.. kalo menang lagi baguss kan.. goodluck pink

Lili Farah Hani said...

All the best awak :)
sy pn join,.
sy support kwn awk,heehuu,.

Afie Qaisarah said...

akk2 jom lah join segmen saye yerr..

syrt amtlah mudah..

http://afiekoreanlovers.blogspot.com/2012/12/segmen-saya-nak-doodle-free-by-afie.html

Afie Qaisarah said...

topup rm100 http://afiekoreanlovers.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com