Friday, 19 October 2012

Masa yang mencemburui

Assalamualaikum..

Semakin hari semakin tak ber"update" sudah blog GPP ni kan..Seminggu sekali pun payah nak update..Aihh..apa lah nak jadi kan..Dulu rajin sesangat nak update..Sekarang ni nak kata malas nak update tu tak lah sangat..Cuma masa kurang ada nak berblog..

Seriusly amat merindui zaman-zaman KEGEMILANGAN BLOGWALKING..Kalau sehari tak blogwalking memang tak sah lah kan..Dulu lah..Sekarang ni,blogwalking pun tak da masa masa dah.Rindu nak komen-komen semua..Tapi apakan daya ..masa itu mungkin dah tak dapat di ulangi lagi..

            

Sekarang ni masa-masa saya banyak di temani dengan Assigment-assigment yang tiada pengakhirannya..Silih berganti assigment.Yang ni pergi,yang itu pulak datang.Aihh!!Tu belum kira Dengan presentation bagai..Belum lagi kerja luar kena interview segala.Tambah lagi kelas 8am-5pm tanpa henti Setiap minggu..Dah rasa macam marathon pun ada..Nak terkejar-terkejar ke Dewan Kuliah yang jarak-jarak nya memang jauh antara satu sama lain..Tambah lagi Kuiz dan mid sem exam yang bakal silih berganti menanti..Kalau nak cerita pun tak kan berkesudahan..hukhuk

Seriusly dan seriusly memang masa sekarang ni dah tak de untuk blogging..So,harap-harap korang  sesekali datang lah jenguk blog GPP ni..Tolong klik-klik Encik buah hati NUFFNNANG,tolong bagi trafik Sehari sekali pun jadi lah..hikhik..Bukan apa sedih  kot tengok RANK ALEXA yang semakin jatuh..huaa..Nak naik kan balik nanti mesti susah sudah..Hmm.

Apa-apa pun SELAMAT BERBLOGGING semua..Ada saat,ada minit,ada jam dan ada masa kita jumpa lagi peace(^_^)
           

9 kaki blogger komen:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

bila mula belajar rasa malas nak buat blogwalking

luqman zakaria said...

bagi sy ini normall..akan ade mase yg kite betul2 rajin blogging,,kadang tuh ..malas je.,,sampai berhabuk blog..haha ..betul x

Cik Nur said...

selamat menyiapkan assigment ye akma.. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

pencinta pink sibuk ea.... huuuuu

Aiisyah Colourful said...

xpe.. saya memahaminya sebab saya pun merasai perkara yang sama ;-)

eimah siti said...

sama la kita...mmg jarang sangat da update blog..huhu

jaakechik said...

xper..dahulukan yg penting..ada masa bw laa..hehe.. tp syg tau kalo ada BE byk tp x update.... ~kasi pendapat saje.

shidaR said...

shida pun skg bz jerh mmnjg huhuhuhu^^

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

sy xtau pun apa utu BE n Alexa.. nak kena menuntut ne

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com