Friday, 5 October 2012

Alhamdulillah:7 CPUV Campaign Nuffnang Serentak


Assalamualaikum..

Setelah hampir 10 hari lamanya tak cek akaun NUFFNANG ,Hari ni dengan rasa teruja nya nak cek akaun NUFFNANG.Memang sangat teruja sebab 10 hari tak cek akaun tau tau..Selalunya paling lama 2-3 hari je mesti cek..hikhik..

First, benda yang akan di cek sudah tentulah bahagian earning..hoho..Cek punya cek tersenyum sampai ke telinga tuh,,hehe..Sebelum tu,Cuba pastikan 123456789 Betul ke tidak kan..takut-takut lah salah ke sebab orang cakap NUFFNANG BARU BAIK DEMAM..hehe..kot-kot lah sistem salah ke kan..Tapi refresh still sama jugak..Err,harap-harap betul jelah ni kan..hikhik..

Okey-okey..panjang lak mukadimmah kan hehe,,Ye seperti tajuk entry di atas ALHAMDULILLAH:7 CPUV  Campaign Nuffnang Serentak,kali ni saya dapat 4 lagi CPUV Campaign Nuffnang.Serius macam tak percaya je..Dah la blog jarang berupdate kan tapi still dapat jugak CPUV Campaign.Nilah yang semakin bertambah suka dan sayang lebih-lebih kat NUFFNNANG..ahakzz..

So,campur yang 3 lagi CPUV CAMPAIGN NUFFNANG yang terdahulu,menjadikan 7 CPUV Campaign Nuffnang sedang berjalan di blog saya..Tak pernah dapat sebanyak ni sekaligus..Tu yang teruja lebih ni..hehe..





       
                  
         
Macam biasa dan seperti biasa dan kebiasaanya,jangan lupa klik-klik kesemua 7 iklan di atas ni kalau nampak tau tau..hehe..Terima kasih dan terima kasih untuk NUFFNANG yang masih sudi memberi CPUV kat blog saya dan semua yang tak putus-putus klik-klik Nuffnang saya..peace (^_^)

17 kaki blogger komen:

Mrs Velentine said...

done sunslik...bestnye..

hazwan hairy said...

woooo!! banyk2...

Sally Yatiey said...

Untungnya....hehe

Tihara said...

alhamdulillah seronoknya...org kata kena dapat uv 100 above baru boleh dapat BE tapi yg ni dah berganda2..rezeki tu :)

MRS Rongoks said...

hikhik..rezeki lepas demam ^^

ayut said...

wah..meriahla dia dgn BE :) cayalah!

Cik Nur said...

7 sekali guss..! hebatnyerr..!
tahniah akma.. rezeki jgn di tolak. :)

Eza Boom Boom :) said...

tahniah awakk :)

BicaraSamaAwan said...

blog warna pink, meriah!

Pezol Stylez said...

tahniah awak..by sgt tuh..bak saya satu..hihi

Fauzi Blues said...

Mewah BE !! Mewah $$ !!heheh

Leeza dayasari [santai leeza] said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
2. tahniah awak.
3. syabas...
4. harap turn leeza pula.

wanayu said...

macam mana nak dapatkan CPUV ni.. banyak tu..

hazwan hairy said...

sekali dpt..nahhh berderu..haha

cci said...

ohsem.. ok klik sekang. ^_^

scha cha said...

pernah jgk pasang nuffnang nie..
tp, blog xmnarik, xrmi org dtg..
wuwuwu

shidaR said...

amboi seronoknye shida tgk BE dia mncanak2 hehee..jeles >.<

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com