Friday, 7 December 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

Assalamualaikum..

Hari ni saya nak join satu contest oleh blogger HAZWAN HAIRY.Seorang blogger yang semakin hangat di pasaran..fuhh ayat bodek sikit..haha ..Contest ni sangat-sangat lah simple..Dan satu kepastian memang dah ramai join kan kan..Tapi,Walau dah ramai join,saya tetap nak join jugak,,support kawan-kawan..Mana tau ada rezeki boleh dapat Kalender yang super duper awesome tu kan..Eklusif tuh..

    

                               
              Harap-haraplah kalender ini menjadi milik saya(^_^)ahakzz..

So,pada adik-adik,abang-abang,kakak-kakak yang nak join macam saya boleh klik je banner di atas okey..Sementara masih belum terlewat..Tarikh tutup penyertaan : 12/12/2012..

23 kaki blogger komen:

Mrs Velentine said...

good luck

hazwan hairy said...

akhirnya..haha..terima kasih akma sbb sudi support contest,segmen dri awl kenal until now..all the best tuk anda pasti luck pnya...insyallah hery akan bg nnti..hehe

dEdEQ dE wIshEs said...

GUDLUCK DEAR

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza dah join.. hehehe
moga kita bertuah erk.

shidaR said...

gudluck ma :)

zila manaf said...

gudluck!

zila manaf said...

gudluck awak ^^

Cik Nur said...

Nur dah join..!

HanaNabihah said...

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah dari segmen yang sama . Good luck ye!! >_<

hananhadila said...

hanan tag blog ni ;) http://hananhadila.blogspot.com/2012/12/special-giveaway-by-nabilah-saadah.html

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Razlinda said...

haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

hazwan hairy said...

snrai epserta dh lma kuar..jgn lpa BW smpai heng k..then alet ngn keputusan..ehhe

Princess Syazliyana said...

bls kunjungan anda :) done follow you dear

MisEyz BLurz said...

All the best!!^_^

Mimie Najib said...

salam knjungan kmbali disini.. gud luck juga ya.. :)

Sue-Rya Qistina said...

salam. saya dtg balas kunjungan. done follow u (dah lama follow dah. hehe)

www.suriaqistina.blogspot.com

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com