Tuesday, 27 November 2012

Give Away Dot My


Assalamualaikum..

Hari ni nak join Give Away pulak..lama da tak join Giveaway ni..Kot-kot lah bertuah kan..Hehe..Syarat pun mudah lagi senang..So,kali ni nak join Give away Dot My by blogger KHAIRUL ZAMRI.Actually teringin nak dapat domain tuh..Mana tau kalau dapat,bahagia hidup.dah lame teringin nak pakai domain.haha..

So,kalau korang nak cuba nasib jugak boleh klik saje LINK INI INI.Mana tau kan tuah badan dapat lah kan..Hadiah pun menarik..


        

Sebagai bukti penyertaan (tak tipu tau)hehe :

      
                 G+ Google

        
                    ucapan terisimewa lagi special (^_^)

         
           

       Like like FACEBOOK

            

         follow blog AIDA OMAR


Then,saya memang dah jadik follower untuk blog http://www.khairul-zamri.comEMAS PUTIH dan SHIDA.Boleh cek id saya Pecinta pink^^ ehehee..

Apa-apapun terpilih atau tidak saya tetap nak terpilih jugak..boleh ke cam gini..haha..Selamat ber Give away semua..

Tarikh tutup penyertaan giveaway ini: 
Tepat jam 11.15 malam, Selasa 27 Nov 2012

                

19 kaki blogger komen:

Khairul Zamri said...

Salam kenal. Jutaan terima kassih kerana sudi join. Semoga berjaya :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN DEAR

Mrs Velentine said...

good luck

Cik Nur said...

semoga berjaya akma...

Hanif Idrus said...

Good luck!!!

jaakechik said...

selamat bersegmen ya dear....

http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/

Fariz Reza [FR] said...

lama tak lepak kat blog si akak pink kiter nih : p

from:-

Fariz Reza Dot Com

shidaR said...

gudluck dear :)

Hanif Idrus said...

Good luck bro!!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

slmt bergiveway.

azifah yazid said...

tag di sini... :)

http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/11/simple-giveaway-pink-orange-shoppe.html

azifah yazid said...

tag di sini... :)

http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/11/simple-giveaway-pink-orange-shoppe.html

hazwan hairy said...

gudluck ok...jmput2..hehe

Ayie Abas said...

insya Allah...pencinta pink antara yg terpilih nanti... :)

CikMunBlogger said...

selamat ber - GA :)
good luck k .

http://www.munviolettaxious.com/2012/12/segmen-cikmun-jom-exchange-bloglist.html

miz ruha said...

gud luck... :)

cci said...

gud luck.. ^_^

lama x singgah sini.. ^_^

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Farah Waheda Wahid said...

salam kenal...singgah sini dan balas kunjungan... ^_^

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com