Monday, 10 December 2012

Terbaru:Page Like Gadis Pecinta Pink

Assalamualaikum..

Hari ni dengan rasminya saya nak mempersembahkan page  GADIS PECINTA PINK ..ahakzz..Actually dah lame create page ni since bulan 9 atau 10 gitu la..tapi tak aktif mane pun..yang like pun tak sampai 50..tu pun paksa kawan-kawan like..haha..kalau tak..ape pun tak de..hehe..

Dan hari ni jugak saya akhirnya merealisasikan hasrat nak letak button like page tersebut di blog ini..berapa kali tangguh kan..akhirnya hari ni berjaya jugak..Thanz to AMERCORNER sebab review blog GPP dan atas segala review beliau itu akhirnya saya letak jugak page like ni..Mohon AMER sila like page saya okey..haha (^_^)

So,pada korang yang sudi dan rajin like like la page GADIS PECINTA PINK tau tau (muka paksa) hehe..Mana tau boleh borak-borak kat fb..Almaklum sekarang saya ni kurang blogging..Tapi kalau facebook tu hari-hari appear on9 ..lalala..Dan,lagi satu kalau saya update blog saya akan inform dari page tersebut..

               


Saya dah letak like page ni kat sidebar MY FACEBOOK..korang boleh klik like dari situ..Kalau sudi like like la..hehe..Segala like anda di dahului dengan jutaan Terima kasih..(^_^)


13 kaki blogger komen:

hazwan hairy said...

dah like dah..hihih...

Mrs Velentine said...

done

nasriz fardisza said...

dh like page tue...sy suke pink..hehehehe...

afiah_yaa said...

waaaa,memg pencinta pink la awak ni...hihihi

p/s:jln2 kat sini,nati jgn lupa folow molow sy lak erk...

afiah_yaa said...

waaa,memg pencinta pink la wak ni...

p/s:jln2 kat sini, nati jgn lupa folow molow sya lak erk...

ahsfantasy24 said...

kalau dah ada page tu,
pasti adalah yang like.. hehe :)

dEdEQ dE wIshEs said...

OK YESSSS .. DA LIKE PUN .. HEHE

Cik Nur said...

wahh..bagus2..!
ade kemajuan.. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

masa leeza buka page ni.. like tu tak keluar. line problem kot. nnt leeza like.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

dah refresh.. leeza rasa mmg line leeza problem.

shidaR said...

dah like :)

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

eyqa nak like lah cam nie

AyueJean said...

Dah like dah......
Like akak punya page jugak ek....

http://facebook.com/CheritaAyueJean?..

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com