Saturday, 20 October 2012

CPUV CAMPAIGN lagi:Terima Kasih Nuffnang

Assalamualaikum..

Bak kata orang tua dulu-dulu.. ORANG MEMBERI KITA MERASA,ORANG BERBUDI KITA BERBAHASA.So,entry ni di tujukan khas buat Encik NUFFNANG yang tidak pernah lupa memberi CPUV Campaign untuk Blog GPP.Even,dah jarang update NUFFNANG tetap murah hati dan masih beri peluang kat blog GPP untuk mendapat CPUV yang ke-4 untuk bulan Oktober ni..

Kali ni dapat CPUV Campaign Unilever Lifebuoy Global.Masih mencari-cari lagi iklan tersebut tapi belum di jumpai.Tapi apa-apa pun korang jangan lupa tau ada masa dan ternampak iklan tersebut rajin-rajin lah klik tau tau..hikhik

     

So,sekarang ni ada 7 CPUV campaign NUFFNANG sedang berjalan di Blog GPP seperti yang tertera dalam gambar di atas.Lastly,Terima kasih dan terima kasih buat semua yang selalu klik-klik Iklan Nuffnang saya..Jasa anda tersangatlah di hargai (^_^)

16 kaki blogger komen:

hazwan hairy said...

yeahhh tahniah! kami xdpt g..bahahaha

Abby said...

akak . ada blogger header dia sama ngan akak . check here http://lovely-farhanan.blogspot.com/

Tihara said...

as salam,

ahamdulillah banyaknye be..baik kan nufffy ni :)

Cik Nur said...

wahhh...meriahnyaa..!
nur satu dah di creditkan..huhu

Karukord Jagau's said...

mesti tabung nk penuh dh tu :)

cweet pinky said...

macam mane nak CPUV nih ?? reply kat shoutbox CP eyh :D

eimah siti said...

wahhh...banyaknyaa....cik siti paling banyak pn 4 iklan dalam satu2 masa...huhu

MAY said...

wah.byknye smp 7!sy pny 2 jej.hikhik..tu pun mcm pengganti utk 1 be da jd me.

Aiisyah Colourful said...

macam mana nak dapat? xpernah dapat pun.. huhuhhu

jaakechik said...

7n sekaligus duk running? wahhh sronok nya... mesti masyukkk kan?

Eza Boom Boom :) said...

tahniah :) moge murah rezeki selalu ^^, jentik nuffnang awk japp :P

Hanif Idrus said...

Tahniah. ...7 CPUV.......!!!!!

Sally Yatiey said...

Bestnyaaaa...

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

tahniah2

shidaR said...

wahh tahniah dear dapat BE lg..jeles nye ^_^

iZZuDDin sHaH said...

waa banyak nyer cpuv... kasilah sikit hee

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com