Tuesday, 18 December 2012

26th Birthday Giveaway by ShidaR

Assalamualaikum..

Wah pertama kali  ni post entry seawal 3.40 pagi..hikhik..Ni semua gara-gara assigment yang tak berkesudahan.Penat wat assigment kita blogging dulu..hehe..Blogging punya blogging tengok-tengok shida ada wat Giveaway..Nak join  nak join..Hari tu punya GA tak dapat join..So,kali ni laju-laju nak join okey..hehe.

           
                    KLIK UNTUK JOIN

Kehadapan sahabatku Shida...
"Selamat menyambut hari lahir yang ke 26 pada 5 Januari .opss makin bertambah lah usia shida..hehe.Semoga di hari lahir nanti shida di beri lebih keberkatan oleh NYA.Lebih ceria dari selalu dan yang paling penting semoga panjang umur dan di murahkan rezeki selalu(^_^)"

           

Selamat Hari Lahir
Happy Born Day
Sannah Helwah
Zhung Ni Shengri Kuaile
saeng- il chung haeyo
                         
                                                                                 

Tulus Iklas Dari,,
+_+ Akma +_+

5 kaki blogger komen:

ahsfantasy24 said...

all the best dear :)

Fendy said...

bestnyerr...nak join gak la

Cik Nur said...

semoga berjaya...

Che Rosliza Che Mat said...

good luck..

shidaR said...

admin singgah ya dear :)
thanks sebab sudi join GA simple ni yg berlangsung selama 10 hari.
calendar exclusive tu admin dah pos ye akan dapat dalam bbrapa hari ni,
so gudluck untuk pnmbahan hadiah jika mng nnt..kptsan admin akan kua pda 5 jan 13, tahniah k~!

admin,
www.duniashida.com

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com