Monday, 26 November 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum..

Hari ni nak join segmen lagi..yeahhh..mood bersegmen da sampai..Kali ni nak join segmen oleh KAK MIA LIANA..Kalau korang nak join jugak klik link INI INI.


     

Jumlah Follower Sekarang :1804

Sejujurnya saya selalu jadi silent reader kat blog Kak Mia..hehe.Tapi,Apa yang paling suka kat blog Kak Mia :

  • Banyak info terkini dan tip berguna.
  • Minat gaya penulisan kak Mia..sangat-sangat simple yang paling penting padat dan mantap.
Dan tambahan lagi,kak Mia rajin membalas kunjungan blogwalking dan sangat-sangat peramah..itu yang paling ketara dapat saya lihat.Sebab saya selalu jadik silent reader..hehe..

And lastly terimalah hasil seni yang tak berapa nak seni kreatif dari saya istimewa untuk Kak Mia..hehe...Semoga senyum-senyum selalu ye Kak (^_^)
    
                 


Segmen ini  berakhir pada 8 Disember 2012..Jom join ramai-ramai okey !!



44 kaki blogger komen:

hazwan hairy said...

wahh join jga ea..gudluck :-)

miz ruha said...

singgah dari segmen yang sama...
follow sini... ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN DEAR :)

yana aina said...

dtg BW ^^ yana pon join

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

Cik Nur said...

selamat bersegmen...

Khairul Zamri said...

Goodluck yea :)

Mia Liana said...

terima kasih ya akma.. sudi join segmen kak mia ni.. hmmm silent reader. salam perkenalan ya...

dah check dan entri penyertaan lengkap..

jaakechik said...

rajin nya join segmen....btw gud luck, semoga lepas ni followers makin btambah-tambah...hihi...

http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/

IsmailDotCom said...

Jalan2 ke tasik chini, Singgah sebentar dan follow sini :)

Jemput singgah blog isz :)

http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

✖BossKucing✖ said...

BW+FOLLOW blog nie.. #1823 dr segmen sama http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html.. gudluck.. :)

nurazzah8 said...

Salam perkenalan,

dah follow ...

http://nurazzah8.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

itu Akhil said...

salam,,
kunjungan balas ke blog ini..
^_^

Nurain Syahirah said...

Hai, AIn datang balas kunjungan :D

Jom Join GA AWESOME ni.Banyak hadiah menarik seperti Camera LOMO -->http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Faqihah Husni said...

Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

Dari segmen sama :)

cikeyrah said...

Selamat bersegmen =)

Cik Zaniff said...

datang dari segmen yang sama :)

http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

done follow & salam kenal :)

Hatimi Tahirruddin said...

salam kenal...singgah dari segmen yg sama...
http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

Engku Muzahadin said...

Datang terbang dan singgah rehat di sini sebentar` Godek-godek blog yang comel ni & FOLLOW sekali :-) Salam Perkenalan ^_^

Dari segmen yang sama;'

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mar Haini Abdul Rahim said...

da lame follow cni. hehe balas kunjungan.. salam kenal PP :)

http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mimie Najib said...

salam..tima kasih empunya blog sudi dtng ke blog kita..sambil jalan2 singgah sini tuk membalas knjungan.. :)

selamat berblogwalking.. :)

Mysyah Holiday said...

Assalamualaikum,
Slm singgah dr segmen yg sama.. Syah dh follow dh..mmmm, tq


Nti klu sudi, jom join segmen syah yer.
Hadiah menarik.. :-) (Tengok sini).

MeMe said...

Sy dah join
http://rojakdanabc.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

cci said...

selamat bersegmen

Eraz Fadli said...

Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Pn.bayu said...

kunjungan balas dan ucapan Good luck....

yeenMiscelivious said...

salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azwar Syuhada said...

Terjah dari segmen yang sama .. >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.htm

EMMYMAZLI said...

Salam.. Emmymazli datang dari segmen yang sama dan menjengah kawan yang bertandang dari tempat kita... ^_^ TQ. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan :D

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Ieta Mat Sa'ad said...

Salam… ieta datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW http://ieta-myblog.blogspot.com sekali ya… Salam Perkenalan ^_^ tq…

Azira said...

dari segmen yg sma .
done follow u :)

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Kelana Cinta said...


Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

Maria Menado~ said...

hye pinkfanatik.... semua pink.. gugurl betul ni.. *wink.

Salam kenal dari segmen sama.. =)

deno said...

DENO DTG SINGGAH DARI SEGMEN KAK MIALIANA! :)

Farra Izzaty said...

Follow sini (!)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nor Salmi said...

Singgah dari segmen sama.
Follow sini.. #1854

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

nunnaly said...

salam, singgah dari segmen yang sama. cantek belog awak. :)

mai singgah mai.
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nur Amalina Maisarah said...

wahhh comel sgt blog ni :D
follow sini and mmblas knjungan
http://maerahim@blogspot.com

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

Dunia Wilma said...

Kunjungan balas dari Wilma...
Wilma dah follow Akma ya ^_^

http://www.duniawilma.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_30.html

fatin alyaa said...

membalas kunjungan dari segmen sama

http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

aynora nur said...

SALAM,

MAAF LAMBAT BW & FOLLOW...

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.htm

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com