Friday, 12 October 2012

Teka-teka:Siapakah dia ?

Assalamualaikum..

Lama dah tak teka-teka kat korang semua kan..Almaklum kesibukan memanjang semenjak dua menjak ni..sampai blog pun dah kurang kasih sayang..hukhuk...

So,hari ni ada sedikit masa nak teka-teka korang semua..So,jom lets teke meneka beramai-ramai..ehehe..Teka teka ni senang je..Just nak suruh korang teka SIAPAKAH GAMBAR DI BAWAH INI?SIAPAKAH BELIAU? jawab-jawab jangan tak jawab okey !!hakhak


Siapa yang sporting morting menjawab saya dengan rajinnya nak review blog anda-anda semua dan di serap masuk ke BLOGLIST OKTOBER saya..Tapi make sure jawapan betul okey..hihik..Okey,selamat meneka ..

P/S:kecilkan mata semasa lihat gambar ini untuk mendapat jawab yang sahih lagi benar..(^_^)

31 kaki blogger komen:

KorN said...

harry potter katanya

Mrs Velentine said...

harry potter kot...huhu

Anisa Anuar said...

HARRY POTTER!!!
betul tak...hehehehe...

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

alamak, x dapat jawapan la..
albert einsten kowt.. hahaha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

idak lah tahu siapa. cuma tahu 2 org yg berbeza jer. haaaaaaa

nurul barakah said...

nurul nak jawab..harry potter kan...

ayut said...

tu Einstein..tp tgk dkt ada gak gaya najib..opss..xsure la..btul ke Najib?

jaakechik said...

nampak macam rupa JOHN LENNON (the beatles) betul ke ehhh? try2 teka jer nih...

puteri cahaya said...

nampak macam elbert einstein. tapi bila tgk jao2 macam harry potter. -__________- emmm... aci terima dua jawapan tak? he he

ainurramuirnbeathadan said...

harry potter mestilah tak kan~Albert Einstein~betul x?huhuk =)

Rochelle Liong said...

Harry Potter kot :D

Syukri Mohtar said...

jawapannye adalah..
Daniel Radcliffe..pelakon Harry Potter :)

Nadhirah said...

albert einstein kan kan kan...? :p

cci said...

sape ek...?

siti naqiah said...

eh, harry potter ke?

Hanif Idrus said...

Albert Eisntein...ejaan cam salah jer...kikikiki

Fifi Nur 'Aqilah Yusof said...

err,harry potter? ^^,

cikeyrah said...

tak tau la gmbr sape . .xnmpk sgt hehhe

Cik Nur said...

Nur nampak macam pelakon Harry Potter tu la...

Daniel Radcliffe..

betul x akma....?

vidalsisah said...

Cam pernah kulihat tp... di mana ya.

mizsfatima said...

xsure la..tp nampak cam orng muda jer. abraham lincon ker.hahaha....

Nick Nashram said...

heheh..i know these guys.
kalo tgk gmbar tu albert einstein.
tapi kalo tgk mata separuh tertutup harry potter.

Dear KHY said...

hmmm sir einstein kott

nawza said...

Alamak dah ramai jawab..tapi dengan bangganya saya menjawab gambar itu ialah Daniel Radcliffe, pelakon utama 'Harry Potter'...=)

shidaR said...

harry potter time tua hehee
tp bila kecilkn mata nmpak benar muka dia heheee..

AyueJean said...

Rasanya Harry Potter.....
Pastu macam hero SmallVille pun ada.....
Hehehhehehe.....

Aiisyah Colourful said...

tengok mata hampir tertutup. rupanya macam harry potter

Arina Shamsul said...

a'a harry potter,tang spek tu sudah dikaburkan :) ..hehehe

Mieya Atiera said...

Tengok macam harry potter. Tapi bila diperhatikan balik. Harry potter mana ada misai. Albert Einstein kot.

hainom OKje said...

Tak mo jawablah sebab org dh jawab!

eimah siti said...

boypren cik siti la...iaitu harry potter....ehheheh

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com