Saturday, 24 November 2012

Segmen Kenal-Kenal Bersama Aisyah Humaira'

Assalamualaikum..

Wah..lama sungguh tak update blog ni..terabai dah blog pink yang comey ni..hukhuk..Seriusly, kekangan masa membuat kan sampai tak ade masa nak berblog plus lagi mood blogging yang lintang pukang ni..Aih,apalah nak jadi kan..

Takpe-takpe,malam ni gagah kan diri nak join segmen yang entah berapa kurun tak join kan..kihkih..So,harap-harap pas join segmen ni semangat daku blogging kembali membara kan..Jadi,nak  join segmen kenal-kenal bersama aisyah humaira ni..

     

       KLIK SINI KALAU NAK JOIN


Serba Ringkas Tentang SAYA

Nama Sebenar : Nor Aidatul Akmar
Panggilan : Ayong (family) dan akma (kawan)
Umur : 22 Tahun (29/1/1990)
Asal Usul Nama Blog : Gadis Pecinta Pink.Blog ni Bermula dari sebuah assigment untuk subjek Aplikasi Komputer dalam Pengurusan semasa semester 4.
Pelajar : Penuntut Sarjana Muda Pentadbiran Muamalat di Universiti Utara Malaysia
Asal:Johor kini menetap di Kepong Kuala Lumpur.
Warna Kegemaran:Merah Jambu ler..hehe..
Blogger Kegemaran:YUYU ZULAIKHA dan FATIN LIYANA
UCAPAN:Selamat Blogging semua (^_^)

19 kaki blogger komen:

hazwan hairy said...

segemn hery jgn lpa k mggu dpn...hehe

Anak Pak Muin said...

selamat berblogging :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN YUNK

Kak Mahh said...

Salam kenal dari akak.

cik Que said...

bw dri segmen sama..selamat berkenalan...^__^

Hanif Idrus said...

Wah kena join ini..
aku pun lama tak join segmen ini

vidalsisah said...

Ayong tu utk gelaran anak sulung ke? Semoga semangat berblogging pulih kembali.

shidaR said...

selamat bersegmen dear :)

aini shahroni said...

saya un minat sanghat kt kak fatin liyana..
sep sikit..
salam perkenalan kak ^___^

jom baca Segmen Kenal-Kenal Bersama Aisyah

Cik Nur said...

selamat bersegmen.. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hmmmm... yeah selamat bersegmen.

pha is said...

datang dari segmen yg sama
eh, kita sama umur rupanya.. hehehe

jemput singgah yer :
http://pening-pala.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

CikMunBlogger said...

singgah sini .
jemput ke blog mun . :)

dari segmen yang sama .
http://www.munviolettaxious.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

Mimie Najib said...

salam kenalan dari segmen yng sma dik.. :)
akk dtng memblas knjungan & follow sini..
tQ ya sudi visit my blog. :)

huda said...

salam, balas kunjungan. maaf lambat
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

Nurain Syahirah said...

Hai, Ain datang singgah sini ye, kak Aidatul Akmar.

Jom Join GA AWESOME ni.Banyak hadiah menarik seperti Camera LOMO -->http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

FaTiMah aZ-zArAh said...

salam ziarah..
dari segmen yang sama..
nice blog.. :)

TintaMerah said...

di sini follow# 1818

dari segmen yg sama

http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html?showComment=1354015693934#c6107931512483880540

IRA ARINA said...

dari segmen yang sama :) follow sini
http://www.miramashimaaru.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html?showComment=1353938001848#c4223434565201278049
jemput join giveaway saya:)
http://www.miramashimaaru.com/2012/11/2012-giveaway-by-iraarina-izzahlt.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com