Saturday, 15 December 2012

Trafik meningkat:Terima Kasih Harimau Malaya

Assalamualaikum..

Rasa macam tak puas je cerita pasal Harimau Malaya kan.Rasanya minggu ni memang jadi hot topik lah kan pasal tewas nya Harimau Malaya ni.Sana sini duk cerita pasal skuad Harimau Malaya.Macam-macam luahan ada kan..Sabar je lah kan.Mungkin tiada rezeki nak julang piala tahun ni.Mungkin 2014 ,kita tunggu

So,apa-apa pun saya nak ucap terima kasih kat HARIMAU MALAYA sebab telah bantu menaik kan trafik blog GPP..ahakz..Tak sia-sia wat entry pasal Harimau Malaya ni..Trafik naik kot..Terkejut cek..haha..Entry INI,INI dan INI memang view dia tinggi.Kalau total semua hampir cecah 2k..Yeahh..saya tahu ni tak banyak..tapi bagi saya ia sangat luar biasa sebab sekarang ni blogging pun berapa kerat je kan..Tulah yang terlebih excited ni..hee..

Rata-rata pun ramai cari keyword berkaitan Harimau Malaya kat blog ni..Banyak jugak lah keyword yang melekat datang..Hakhak..

                       Keyword search 13 hb Disember

                        Keyword Searh 14 Disember

Keyword search ni saya print screen dari NUFFNANG.Agak berpuas hati jugak lah dengan trafik 2-3 hari ni..Semakin semangat rasa nak blogging..hikhik..Apa-apa pun terima kasih lah pada yang sudi view pasal Harimau Malaya kat blog ni..Jasa korang amat di hargai (^_^)
      

11 kaki blogger komen:

Ezy Chiaki said...

kalo buat entry psl lee min hu lg kencang traffic kot..
lee min hu kn wanted skrg..
sume rkyat mesia xpuas ati ngn die..
hakhak

Cik Nur said...

masih hangat lagi pasal harimau malaya ni kan..

NASZ said...

cayalah. terbaik. memang hot keyword ini.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

hazwan hairy said...

wahhh 2k tu byk tau...tahniah! chaiyok2...

AZRUL AZMI said...

Untunglahhh!!!!!! Hahaha... Keep it up!!!!

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHH .. TERRER LA :)

Farah Waheda Wahid said...

wah tahniah ye ... ^_^

nik ros said...

tahniah.makin ramai pengunjung yea

shidaR said...

huhuhu^^ xmo ingt..

kinara kinatara said...

wah..alhamdulillah:)

walaupon kita kalah xp semangat harimau malaya menyebabkan kita sentiasa menang..

KorN said...

haha.. memang sape buat ulasan pasal ni memang akan up traffic punya lah.. konpemmm

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com