Saturday, 3 November 2012

Masih Kenalkah Blogger ini?

Assalamualaikum..

Lamanya tak mendekatkan diri dengan blog GPP ni..Dah bersawang sangat dah ni.Apalah nak jadikan..Kesian kat blog pink ni,ditinggalkan tuan tanpa khabar berita..hukhuk..Seriusly,mood blogging dah terdampar jauh di lautan pasifik..Hilang tak jumpa-jumpa lagi ni..Aih-aih apa yang harus di lakukan?Mood ni bila lah nak datang bermanja-manjaan kan..hikhik..

Apa-apa pun ,saya harap lah harap sangat-sangat,sangat-sangat tau tau korang tolong lah melawat blog GPP ini..Kesian kot trafik slow dan steady je..Kasi jem sikit la..hehe..Bukan apa tengok graf blogger trafik menjunam gila-gila..Yelah tak berupdate siapa lah nak datang kan..hikhik..

Okeylah,sebelum mengakhiri entry ni..ni nak tanya koranggg semua yang sporting morting dan kalau tau lah,,Siapakah Blogger yang berada di dalam gambar di bawah ini?Cer teka cer teka siapakah dia.(Klu:Dia tak femes,pemalas nak update blog ) haha..

Okey lah korang semua,sebelum semakin banyak kemerapuan dari saya..elok lah saya akhiri entry kali ini ..hehe..peace yo..Ada masa jumpa lagi,terima kasih luangkan masa baca entry merapu ini (>.<)


P/s:Maaf semua dah lama tak dapat nak blogwalking blog korang semua..Line WIFI mendukacitakan hati ini..hukhuk





15 kaki blogger komen:

Noor said...

bukan ke gmbar ni tuan rumah yg punyer?hihi..lama xdengar citer..

Noor said...

bukan ke gmbar ni tuan rumah yg punyer?hihi..lama xdengar citer..

Fendy said...

haha...siapakah blogger ini?

FITRAH JAMIL said...

alaa mesti la tuan empunya blog kan gambar kt ats uh. hehe

Fiza Suhaimi said...

mesti la ingat.. hehehe.. apa2 pun semoga semangat akma untuk terus berblogging kembali semula.. chaiyokk! ;)

hazwan hairy said...

masih ja..knl lg ke?haha

jaakechik said...

si owner blog GPP ler...hehhehe... xper la dah bz nak wat camano kn? bila free update ler...hihi

Cik Nur said...

blogger tu kenal..dialah yg eupdate entry ni kan..kan..kan..

Iam Yanty said...

Its U?!

dEdEQ dE wIshEs said...

OF COZ LA KENAL .. HIHI .. XPE .. BLOG NI KTEPIKAN DLU .. BLAJA ITU PNTING

Mieya Atiera said...

Harap2 mood blogging kembali pulih seperti sedia kala :)

Tihara said...

as salam

haah kalau line slow sedey je nak bw..huk huk

shidaR said...

mstlah kenal dear ^_^
cepat la aktif..

Girls. said...

i love your blog! all pinkkkk ^.^



saifudin abu izzudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com