Sunday, 25 March 2012

Segmen:Farah Alias Nak Review Belog Saya

Next, petang ni nak join segmen 'Farah Nak Review Belog Korang' ..Tadi blogwalking jap,,then jumpa entry segmen yang di buat oleh Farah ni..

Kat bawah ni banner tok segmen tersebut...
     
                                                    

Kalau korang nak join gak meh2 klik sini lah kan..Bole la kita meramaikan majlis hikhik..
Hope Farah review la blog saya ni,,budak baru belaja nk berblog,,stat from zero^^

A lot of thanz^^


6 kaki blogger komen:

miss Z said...

singgah dari segmen yg sama :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/03/farah-alias-nak-review-belog-saya.html

Pecinta pink^^ said...

maseh sggah blog kte^^ salam kenal

AzRiey said...

dari segmen yg same

http://azrieyx.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-dan.html

Miera MasTriXia said...

hye..miera done follow blog awak..
jemput singgah blog. (^_^)

http://mastrixia.blogspot.com/2012/03/segmen-review-blog-by-farah-alias.html

Pecinta pink^^ said...

Mieyra,,maseh eh^^nati sy ber bw di blog awk ye:)

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking dari Segmen Review Blog by Farah Alias..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/03/farah-alias-nak-review-belog-saya.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com