Friday, 30 March 2012

Tolong lah saya^^

Assalamualaikum..

Selamat malam semua warga blogger...hari ni sangat-sangatlah sibuk tahap kritikal..
Macam-macam kena wat tapi sempat lagi  nak post satu entry malam ni,,hikhik..
Oklah takmau bebel macam-macam..juz nak satu cakap tolonglah saya awak-awak semua:(
Saya tak pandai nak mengedit blog saya yang kelam kabut macam jiwa saya skang ni^^
Tak ade sape ke yang baik hati,rajin,nak tolong saya ni..tolonglahhhhhhhhhhhhhh..smbil wat muke kesian..hahahaha,,saje jer acah^^

Okeylah harap korang tak serik or trauma eh nak membaca post ni..hikhik..sudi-sudilah selalu mengomen,mengktitik belog saya yg kelam kabut cacar marba ni..

Oklah korang hepi berblogger slalu okey but sebelum tu nak tunjuk doodle yang saye dapat dari segmen doodle bersama Apit..cute sesangat^^yang penting pink di situ..hehehhe
   

            
                                                     

4 kaki blogger komen:

Nur-Azam Shahdan said...

jemput Pencinta Pink join giveaway pertama saya ni :)

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/03/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html

Pecinta pink^^ said...

baik nati saya join:)

Salwa said...

Salam kenal. I balas kunjungan you dalam segmen Nasz. Thanks visiting :D

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Pecinta pink^^ said...

Salam knal^^

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com