Friday, 14 September 2012

Update sepantas kilat

Assalamualaikum..

Setelah hampir seminggu kalau tak salah kira la..hehe..Akhirnya,hari ni sepantas kilat dengan masa yang tak berapa nak ada ni,saya nak update blog yang hampir bersawang ni..

Firstly,bagi yang tertanya-tanya kenapa dah lama tak update (kalau ada lah),Sebenarnya saya dah lama tak update blog sebab kesihatan yang tak menentu..Sejak belakangan ni memang asyik sakit-sakit je..Hari Ahad lepas dengan paksa relanya pergi klinik sebab memang dah tak tahan sangat sakit..Dan,doktor telah memberi saya cuti sakit selama dua hari..hoho..Alhamdulillah,kesihatan dah beransur pulih

Secondly,sekarang ni dah buka new sem..Sabtu lepas iaitu 8 September telah selamat mendarat ke bumi Sintok aka Universiti Utara Malaysia..So,paham-paham jelah kan kalau dah buka semester ni,nak blogging selalu memang tak dapat sangat lah.Jadual semester 5 ni agak padat..hari-hari kelas akan tamat pukul 5 petang..Gap masa pun kurang..So,memang tak berblogging lah jawabnya kan..Dengan subjek yang killer segala.awal-awal sem dah ada presentation kot..

1)Etika perniagaan Islam & tanggungjawab sosial
2)Mikroekonomi
3)Bussiness Report writing
4)Pengantar statistik
5)Pengurusan Pemasaran di Negara Oic
6)Pengurusan Pengeluaran Operasi
7)Perbankan Islam

Tengok subjek kat atas ni,semua killer-killer ke..paling killer Mikroekonomi..err..harap-harap lah semua subjek ni boleh baik-baik dengan saya kan..hukhuk..

Lastly,maaf ye semua..dah kurang blogwalking kat blog korang semua..Masa plus mood yang sangat limited untuk blogging..Hanya free hari selasa dan Jumaat.Akan cuba sedaya upaya untuk blogging if ada masa.Insyaallah,ada masa jumpa lagi next entry okey(^_^)

P/s: saya nak edit blog,anyone suggest (^_^)

10 kaki blogger komen:

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

huhu.. rindunya eyqa kat akak..
eyqa un dah jadi cam akak.. jd student balik..

Azee Hana said...

semoga dipermudahkan segalanya...=)

Cik Nur said...

Xpe akma.. utamakan pelajaran dulu ye..
blogging ni, bila2 pun boleh.. :)

Kesuma Angsana said...

all the best ye dear

Sally Yatiey said...

Semoga cepat sembuh.. Hee

cweet pinky said...

samela nan CP even baru masuk tahun kedua ... hehehe ~

Mrs Velentine said...

patutlah lama menghilang

OnE_nIeZuKa said...

hai...

jemput ke my giveaway
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html

shidaR said...

padan ler jrg jumpa skg bz n sakit..so cmne ok dah ke dear??
mstlah riinduuuuu heheee :D

dEdEQ dE wIshEs said...

SYGG .. MISS U ..

GUD LUCK ERK AKMA ..

BELAJAU RERAJIN ..

CHAYORK CHAYORK ..

SAYANG AWOK

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com