Wednesday, 5 September 2012

Muncul kembali..Rindu nak blogwalking ..

Assalamualaikum..

Setelah hampir seminggu merehatkan diri dalam dunia blogging ..Akhirnya hari ni daku muncul kan diri jua..Entah lah,tak tau nak cakap macam mana,yang pasti mood blogging dah tak sama macam dulu..Zero terus..Puas dah cari gali balik tetap tak dapat jugak mood blogging yang pada suatu masa dulu boleh dikatakan tanpa blog sehari tak lengkap hari-hari yang ceria..

Yang pasti dan perasan selepas kesihatan saya yang tak menentu..Sekejap okey,sekejap tak .sejak tu lah mood blogging terus lari..Sekarang ni pun tengah batuk dan selsema pulak..Aih..minggu lepas demam,minggu sebelum nya migrain datang tiba-tiba..Aih,tak tau nak cakap macam mana..Jadi bila dah kesihatan yang tak menentu nak ngadap laptop pun jadi malas..Faham-faham lah kalau sakit ni..mood pun bukan ada sangat kan..

Sesungguhnya memang rindu sangat nak blogwalking macam dulu-dulu..tapi apakan daya..tak larat nak blogwalking lagi..Minta maaf sangat-sangat kat korang semua saya tak dapat nak singgah lagi blog.Doa kan saya cepat sembuh eh..

actually tak suka letak gambar dalam blog.Tapi hari ni tetiba nak letak..haha..tapi dah edit-edit sikit .so,tak jelas sangat gambar ini ..hoho(^_^)motif:saja suka-suka..hikhik



16 kaki blogger komen:

dEdEQ dE wIshEs said...

SEMOGA CEPAT SIHAT SYGG ..

MAKAN UBAT ..

^_^

Michelle Hopell said...

yeah selamat kembali .. hehe.
cepat sembuh taw :)

rAIHan said...

selamat kembali ^^

cci said...

selamat kembali.. selsema ker.. cci baru jerk dpt selsema.. alahai.. hidung abis tersumbat.. ngeee~~ ^_^

fiQRa said...

moga cepat sembuh tau ;)

KorN said...

hye. nama saya korn.. harap masih knal lpas sminggu anda menghilang.. =P

encik cool said...

hi pencinta pink :)

Sally Yatiey said...

Selamat kembali ;D hee.

shidaR said...

cepat sembuh akma..wahh rindu sg ngn akma...lama xsembg2 huhuhuh...

aisya said...

patut la senyap je.. tak sihat rupa2nya.. cepat2 sembuh ye.. =)

Kesuma Angsana said...

wlcome bak ye hehehe

Cik Nur said...

jgn lupa mkn ubat ye akma...
semoga cepat sembuh.. :)

Hanif Idrus said...

Nanti datang lah mood tuu

fuZa said...

patot la lama tak de kaler pink..hehehe

Mieya Atiera said...

Mieya pon baru je nak mulakan misi berblogwalking nie. hihi

hazwan hairy said...

hery pn dh xbp nak aktif..kdg2 ja muncul..haha

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com