Friday, 21 September 2012

Pemenang Bloglist September Bertuah

Assalamualaikum..

Hari ni dengan kesempatan yang ada saya nak umumkan pemenang Segmen:Bloglist September Bertuah.Sebelum,tu maaf atas kelambatan upate mengenai segmen ni..Kesibukan melanda tanpa henti..Tak sempat nak promot segmen ni..hukhuk..Tapi syukur sebab masih ada yang join walaupun saya tak promot segmen ni habis-habisan..So,nak ucap ribuan terima kasih buat semua yang join terutama kepada 42 orang peserta yang melapangkan masa untuk join segmen yang tak seberapa dari saya ini..

So,tanpa membuangkan masa saya nak umum kan pemenang bertuah Segmen:Bloglist September Bertuah.Pemenang di pilih mengguna khidmat Random Org..So,tiada pilih kasih di sini..hikhik..

1) Pemenang 1 set frebieees navigation bar



2)Pemenang 1 header dan footer blog

3)4 Pemenang Blog Review









4) 4 Pemenang topup RM5






Sila Klik  link SENARAI BLOGLIST SEPTEMBER BERTUAH untuk mengetahui link pemenang.Dan jika link anda tersenarai sebagai salah seorang pemenang sila hantar detail anda ke email saya iaitu di :
  • pinky_sweetz90@yahoo.com
Atau boleh pm saya di facebook saya iaitu  :
Kepada semua pemenang 1 Set freebiees Nagivation bar,1 header dan footer blog serta pemenang topup RM5 sila nyatakan detail seperti berikut:
  • link penyertaan segmen
  • Hadiah yang dimenangi
  • no telefon maxis atau celcom (bagi pemenang topup rm 5)
Sila hantar detail anda selewat-lewat nya pada hari Ahad iaitu 23 September 2012.Jika lambat memberi respon,berkemungkinan pemenang baru akan di cari.So,jangan tunggu lama-lama hantarkan detail anda okey..hikhik..

Dan untuk 4 Pemenang blog review nantikan Review blog saya bermula minggu hadapan..Lastly,jutaan terima kasih sekali lagi buat semua yang join segmen saya untuk kali ini..PEACE(^_^)    

24 kaki blogger komen:

Anisa Anuar said...

betul2 random ni....

Mrs Velentine said...

tahniah..sya x bertuah..

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

laen kali eyqa cube lagi... hehehehe

Momo said...

tahniah pada yg menang...aku tak ingat dah ade ke tidak aku join..haha

Che Rosliza Che mat said...

Tahniah yg menang...

Nazayiena said...

Tahniah pd pemenang....

fiqah hamed said...

congrats yang menang.. (:

fiqah hamed said...

congrats yang menang.. (:

Sally Yatiey said...

Tahniah kepada pemenang.. Hee

Arra Ahmad said...

tak menang..tahniah kepada y menang...:)

jaakechik said...

tahniah pada semua pemenang heee...

❤farahin izzati❤ said...

tahniah !! huuuu, ombak y^^y

لين Si Pipi Merah said...

oh ha! sukanya.. #31 terima kasih akma! heartless ok!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa leeza menang. no 22.. betol x??? ker leeza perasan erk..

Isabel Diaz said...

25? is that me? mcm x caye jew.. hahah.. terima kasih awk :)

Hanif Idrus said...

Tahniah buat mereka

cci said...

bila buat ni.. x pasan pon..

I love Sleep said...

yeaahhhh menang frebieees navigation bar.. eh betul kan yg no 3 tu sy.. tq2

I love Sleep said...

da sent detail d emel

cweet pinky said...

tahniah sume , hehehe :D

dEdEQ dE wIshEs said...

SEGMEN NI DA ABES ERK ? MF .. DEDEQ BRU JE PUBLISH SEGMEN TU .. XPELA .. TAHNIAH SUME

shidaR said...

wahh tahniah semua yg tlibat hehee :)

hazwan hairy said...

saya xde pun?haha

Nor Quraishia said...

alaa. num 7 dgn 9 ada. num 8 takde. huhu. tak bertuah. btw,tahniah kpd pemenang :)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com