Thursday, 6 September 2012

CPUV Campaigns Nuffnang lagi

Assalamualaikum..

Hari ni saya gembira dan gembira lagi..hehe..Sebab apa nak tau NUFFNANG bagi lagi CPUV Campaign kat blog GPP.Even blog saya trafik belakangan ni tak stabil..tapi Nuffnang tetap bermurah hati bagi CPUV Campaign.Ni yang makin sayang kat Nuffnang ni..hikhik..Bukan saja 1 Campaign tapi 2 terus campaign yang di beri  ..Ini Menjadikan CPUV Campaign terkumpul sejak bulan Mei adalah 10..6 Campaign dah credit dan 4 lagi masih berjalan..Alhamdulillah,dapat lah tambah duit tabung ..

So,kali ni CPUV Campaign yang di beri ialah INTI WORKING ADULTS dan CADBURY CHOCLAIRS STACK A BOOM.


   
    
                 

So,macam biasa tau..kalau ternampak iklan-iklan ini jangan lupa klik-klik tau..penuhkan tabung kita..hikhik..Nanti saya klik-klik korang punya jugak....CPUV Campaign UNILEVER COMFORT IVORY 2 dan VW DAS AUTO 2.0 still berjalan lagi..Klik-klik lah jugak tau tau tau..hehe..

Lastly,terima kasih buat anda semua yang rajin klik-klik Nuffnang saya,,Jasa anda semua tersangatlah di hargai..




19 kaki blogger komen:

encik cool said...

bETAPA SERONOK HATI ANDA!!

Mrs Velentine said...

wah bestnye

izan mama mia said...

tahniah..

dEdEQ dE wIshEs said...

NUFFNANG SYGG AKMA LA TU .. HEHE .. MESTI SALAH SORANG DRI ORG BESAR NUFFNANG SUKE AKMA KOT .. HOHOHO

Nick Nashram said...

ni yang buat kita yang tengok rasa jeles..huhu..alahai, bila la nuffnang terbuka hati nak bagi jugak ni..

cci said...

amboi banyak la duit dia nanti.. ^_^

eiqa azra said...

best nya!! eiqa nak juga... :)

aisya said...

kdg jealous tgk org update pasal BE.. sy xpernah dpt pun.. huhu

Mummy Akmar said...

Wow..bestnya..bila lah kita bole dapat mcmtu jugak..click2 lah saya punya juge..ehehe

fuZa said...

wah syok la..bagi la tips macamana nak dapat bonus ni??

Sally Yatiey said...

Banyaknya BE :) hee

Cik Nur said...

alhamdulillah..rezeki raya.. :)

rAIHan said...

dah tolong..stack a boom boom..huhu~

Mieya Atiera said...

Wahh, banyaknya iklan BE dia. Jelesnyaaa..

♥♥szumika sakni♥♥ said...

alhamdulilah..murah rzeki awk kn huhu

hazwan hairy said...

untunglah depa..hahaha..

jaakechik said...

murah sungguh rezeki GPP ni kan...bila la blog jaa nak dapat CPUV nih? HUHU

Ika said...

congrates. :D

shidaR said...

nice hehee..shida baru dpt 1 hehee..:D

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com