Tuesday, 25 September 2012

Blog berwajah baru:Semangat pun baru

Assalamualaikum..

Rasanya sejak belakangan ni saya dah jarang post entry..boleh kira selang 4-5 hari baru ada entry kot..Kekangan masa yang sangat-sangat limited membuat kan saya terpaksa melupakan seketika dunia blogging ini..

Jadual kuliah yang padat hingga tiada ruang untuk melapangkan masa untuk berblogging walaupun sedetik cuma..erkkk,macam skema pulak ayat kan..hehe..Dan sekarang ni Semakin hari,semakin datang assigment minta di puja di manja..aih,memang lah makin stress kan..Tapi,apa pun kena hadapi dengan senyuman..kan kan ..

So,tak nak bebel taip panjang-panjang hari ni just nak merasmikan blog berwajah baru yang pinky minky ini..hikhik..Actually dah seminggu kot berwajah baru..tapi,hari ni baru nak rasmi dengan jayanye..hehe..

So,blog yang semakin cute dan comel ini (perasan kan hehe) di edit dan design penuh oleh KAK ROSE..Comel kan kan..Sesungguhnya,dengan blog yang berwajah baru ini saya pun harap semangat baru untuk berblogging akan kembali menyinar..hoho (^_^)


P/s:Lepas ni baru nak settle kan pemenang bloglist SEPTEMBER bertuah..maaf kepada pemenang atas segala kelambatan(^_^)
         

         

18 kaki blogger komen:

unsecretostory said...

Yaa , suka pink . Pink sememangnya comel sangat :D
smooth jea masuk sini :)

zulhilmi tempoyak said...

comei2.. bleh tlg buatkan kat org skali x.. heeee...

Sally Yatiey said...

Cantik! Hehe

Eyqa Hasnan said...

Wow ! Comel laaa :)

hazwan hairy said...

comel2..nk wat cmtu juga lah...

cci said...

comey sngat... ^_^ suke2..

Nick Nashram said...

cantik design blog baru ni..huhu
lama tak update takpa asalkan iklan BE tetap jalan..

eesyaLavigne said...

wahh . chantek-chantek !

Fiza Suhaimi said...

memang cantik sangat ^^ keep it up okayy ;)

jaakechik said...

siryes jaa lebih suka wajah skrg, lebih santai dan nmpak lebih cantik...heeee

Anisa Anuar said...

boleh tak recommend kn blog saya..kat org yg edit kn tu...hehehe..kot2 dia senang hati utk buatnya

aisya said...

mmg selalu klau blog berwajah baru mesti semangat je nk blogging.. hehe

Mrs Velentine said...

cantik rupa baru ni

Che Rosliza Che mat said...

Semoga bersemangat update blog..thank..

Cik Nur said...

wahh..makin cantik blog akma ni.... :)

shidaR said...

blog dah semakin cantik..pinky gitu hehee :)

KorN said...

wah.. die saloo dapat cpuv.. best nyeee.. jelesssss

Miss NR said...

Wahh...Cutenya blog ni!! ^^

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com