Saturday, 23 March 2013

Setahun Berblog,Selamat Ulang Tahun Blog GPP

Assalamualaikum ..

Sedar tak sedar pada 11 Mac lalu,genap lah sudah setahun kewujudan blog Gadis Pecinta Pink di alam maya ni ..Bermula dengan sekadar blog untuk assigment subjek Aplikasi Komputer dalam Pengurusan dan kini menjadi blog tempat berkongsi suka,duka,dan info-info menarik ..

Walaupun sekarang ni saya dah tak aktif dalam dunia blogging di sebabkan kekangan masa yang terhad untuk berblogging tapi entry ini khas saya tujukan buat semua follower,pembaca dan blogger-blogger yang dari dulu hingga kini still support blog GPP.Tanpa anda semua blog ini mungkin blog ini tak bernyawa..

Saya masih lagi mencari-cari masa dan ruang waktu yang sesuai untuk kembali aktif berblogging.Moga-moga masa itu akan tiba.Apa-apa pun terima kasih ,terima kasih dan terima kasih buat semua yang still singgah blog GPP walaupun blog ni kini sunyi sepi tanpa berita..

Okeylah ada masa jumpa lagi untuk entry yang lebih menarik pada masa akan datang.Insyaallah..Selamat Berblogging semua(^_^)


                 

15 kaki blogger komen:

Fendy said...

hoho...dah setahun..tahniah2..

Bahrain Ramlan said...

Dah staun ea...selamat hari jadi kat blognya..hehe

Mrs Velentine said...

selamat ulang tahun pertama GPP

Eza Boom Boom :) said...

happy anniversary blog :)

Nurul Filzah said...

happy brthday blog. "blog nk cekelet tak ?" heheheeh ..

Cik Nur™ said...

selamat ulangtahun blog akma.. :)

cci said...

epi befday...

Arol Mubin said...

Selamat menyambut ulangtahun yang pertama, blog GPP! :) Rindunya nak baca entri kat blog nie. Kalau ada masa terluang, jangan lupa update ya, kak! :D

P/S: Kak, Arol dah tukar URL blog. :)

TanpaNamaDer said...

hepi birthday GPP. belog gua belum setahun jagung lagu hehe

Mieya Atiera said...

Happy anniversary to your blog. Enjoy blogging !

De' Wanie said...

hye awk..sy pun pencinta pink jugak!hehe

Meyra John said...

Mari join sini, best!!

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-topup-pearlcholic-birthday-by.html

Thanks!

iejah said...

setahun berblog..follower dah +++.. apa tips nya?? :)

AyueJean AJ said...

Selamat ulangtahun Blog... =D

ZieMarziah said...

happy birthday blog pink:)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com